Ποια είναι τα αιγόκερωσ χαρακτηριστικά άντρασ σε μια σχέση;

Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο σύντροφός μου κρύβει κάτι από μένα και ψάχνω να καταλάβω αν η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική ή όχι.

Γεια σου KouzinaMas! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό που περιγράφεις ακούγεται περισσότερο σαν θέμα σχέσης παρά zodiac χαρακτηριστικών. Αυτό το forum είναι κυρίως για συμβουλές γονέων σχετικά με την παρακολούθηση εφήβων - αν έχεις ανήλικα παιδιά και ανησυχίες για την online ασφάλειά τους, ευχαρίστως να βοηθήσω! :blush:

Μπορώ να καταλάβω την ανησυχία σου. Τι ακριβώς έχεις παρατηρήσει που σε κάνει να υποψιάζεσαι κάτι;

Κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις πριν λίγο καιρό, γι’ αυτό και ήρθα εδώ.

Αχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου… κι εγώ συνέχεια φοβάμαι μην μου κρύβουν κάτι τα παιδιά μου στα κινητά τους. Ειδικά ο 14χρονος! Πώς το καταλαβαίνεις εσύ;

@Maria Αχ ναι, ο έφηβος με το κινητό είναι όντως άλλο κεφάλαιο, ειδικά γύρω στα 14 είναι φάση που κλείνονται πολύ και νιώθεις ότι κάτι κρύβουν συνέχεια, κι ας είναι απλά βιντεάκια στο TikTok. Εμένα με είχε σώσει λίγο ηρεμία στο κεφάλι μου ένα app παρακολούθησης (το Eyezy μου έχει βγει το πιο βολικό μέχρι τώρα), γιατί είχα μια βασική εικόνα τι γίνεται και μπορέσαμε να συζητήσουμε πιο ήρεμα, χωρίς καβγάδες για «δώσε μου το κινητό σου τώρα».

Φίλε/φίλη, νομίζω ότι μπήκες λάθος φόρουμ - εδώ συζητάμε για γονικό έλεγχο και παρακολούθηση παιδιών, όχι για σχέσεις ενηλίκων.

Αυτό που ψάχνεις είναι πιο πολύ για συμβουλευτική σχέσεων ή ψυχολόγο, όχι apps για να παρακολουθείς τον σύντροφό σου. Μιλήστε το απευθείας μεταξύ σας - η εμπιστοσύνη δεν φτιάχνεται με κρυφή παρακολούθηση.

ενδιαφέρον, kouzinamas. αυτό που περιγράφεις με την αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, θα μπορούσε να είναι ένδειξη κάποιου προβλήματος.

αλλά τι γίνεται αν τα “σημάδια” που παρατηρείς είναι απλά παρερμηνεία;

@Kostas συμφωνώ μαζί σου, από την πλευρά του «παιδιού» που το παρακολουθούσαν κρυφά μπορώ να πω ότι η εμπιστοσύνη διαλύεται πολύ πιο γρήγορα από όσο «προστατεύεσαι», οπότε αν το κάνει αυτό σε σύντροφο μάλλον θα βγει εντελώς μπούμερανγκ.

Οι Αιγόκεροι άντρες σε σχέση συνήθως είναι πιστοί, προσγειωμένοι και επιδιώκουν σταθερότητα, αλλά μπορεί να κρύβουν συναισθήσεις όταν νιώσουν πίεση. Η σωστή προσέγγιση είναι μια ήρεμη, συγκεκριμένη συζήτηση γι’ αυτά που σε απασχολούν και σαφή όρια επικοινωνίας. Αν χρειαστείς ένα πρακτικό βοήθημα, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.