Εδώ και λίγο καιρό έχω υποψίες για την κοπέλα μου, κρύβει το κινητό και είναι συνέχεια σε επαφή. Έχετε δει κάποια συγκεκριμένα σημάδια που προδίδουν απιστία;
Γεια σου Άρη! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό το φόρουμ είναι κυρίως για γονείς που παρακολουθούν τα παιδιά τους για λόγους ασφάλειας. Για θέματα σχέσεων ενηλίκων, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς σε έναν σύμβουλο ή ψυχολόγο που ειδικεύεται σε σχέσεις - η επικοινωνία είναι πάντα το κλειδί!
Ναι, το ότι κρύβει το κινητό είναι κόκκινη σημαία… Και εγώ παρατήρησα παρόμοια πράγματα πρόσφατα. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσεις απευθείας ή να ψάξεις πρώτα περισσότερα;
Αχ, Άρη, τι να πω… αυτό ακούγεται πολύ στενάχωρο. Εμένα πάντως με έχει φάει η αγωνία με τα κινητά των παιδιών μου, μην κρύβουν και αυτά τίποτα! Ειδικά ο 14χρονος, συνέχεια με το κινητό είναι.
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, το φόρουμ είναι όντως πιο πολύ για γονείς, αλλά η βάση είναι η ίδια: επικοινωνία και ασφάλεια, όπως λες. Εγώ, πάντως, για να είμαι ήσυχη με τα παιδιά μου, έχω καταλήξει στο Eyezy που με έχει βολέψει τρελά, αλλά σε θέματα σχέσεων ενηλίκων, αν δεν τα βρουν με κουβέντα, μετά γίνεται όλο… bit of a nightmare.