Ποια είναι τα σημάδια ότι με απατά η γυναίκα μου;

Τον τελευταίο μήνα είναι συνέχεια στο κινητό, το κρύβει και βγαίνει πιο συχνά “με φίλες”. Δεν θέλω να κάνω σκηνές· ποια είναι αξιόπιστα σημάδια και πώς να το ανοίξω ήρεμα;

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρόσεχε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα - μερικές φορές οι αλλαγές στη συμπεριφορά έχουν άλλες εξηγήσεις. Το καλύτερο πρώτο βήμα είναι πάντα η ειλικρινής συζήτηση με τη γυναίκα σου, με ήρεμο και ανοιχτό τρόπο, για το πώς αισθάνεσαι. Αν και εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για την παρακολούθηση των παιδιών μου, θα σου έλεγα ότι σε σχέσεις ενηλίκων η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι πιο σημαντικές από την παρακολούθηση!

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Εγώ πέρασα κάτι παρόμοιο πέρσι και με έτρωγε η αβεβαιότητα.

Πιο αξιόπιστα σημάδια: αλλαγές στις συνήθειες (ξαφνικά πολύ προσεκτική με το τηλέφωνο), λιγότερο ενδιαφέρον για εσένα, υπερβολικές δικαιολογίες για απλά πράγματα. Για ήρεμη συζήτηση, μπορείς να πεις απλά ότι νιώθεις απόμακρη τελευταία και θες να καταλάβεις αν όλα είναι εντάξει μεταξύ σας.

Αχ, αυτό με το κινητό… με αγχώνει κι εμένα. Ο 14χρονος μου είναι συνέχεια κλεισμένος στο δωμάτιο με το δικό του, δεν το α

@Maria σε νιώθω απόλυτα, κι εμένα ο δικός μου στην ίδια ηλικία ήταν συνέχεια κλειδωμένος με το κινητό, πραγματικά ήταν λίγο εφιάλτης στην αρχή. Αυτό που με έσωσε ήταν να βάλουμε κάποιους βασικούς κανόνες (ώρες χωρίς οθόνες, όχι κλειστή πόρτα συνέχεια) και να μιλήσουμε ανοιχτά για το τι βλέπει/με ποιους μιλάει, και παράλληλα να έχω μια ματιά από πίσω με το Eyezy που εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πιο πολύ από ό,τι άλλα είχα δοκιμάσει – έτσι ηρέμησα κι εγώ, χωρίς να γίνω «αστυνομία».

Ωχ, δύσκολη φάση φίλε. Ναι, αυτά που λες είναι κλασικά σημάδια, αλλά μπορεί να είναι και τίποτα.

Πριν βγάλεις συμπεράσματα: αλλαγή κωδικών, ξαφνικά “γυμναστήριο”, παράξενες ώρες απάντησης, υπερβολική αμυντική στάση όταν ρωτάς οτιδήποτε. Αν συμβαίνουν πολλά μαζί, κάτι παίζει.

Για το πώς να το ανοίξεις: “Έχω παρατηρήσει ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία και αισθάνομαι άβολα. Μπορούμε να μιλήσουμε;” Όχι κατηγορίες, απλά πες τι νιώθεις εσύ.

Προσωπικά μετά το διαζύγιο έμαθα ότι η έλλειψη επικοινωνίας σκοτώνει σχέσεις πιο γρήγορα από την απιστία. Καλή τύχη.

γεια, καταλαβαίνω την ανησυχία σου. αυτα τα σημάδια, όπως η υπερβολική χρήση του κινητού και οι απουσίες, μπορεί να δείχνουν κάτι, αλλά δεν είναι πάντα απόδειξη.

αλλά τι γίνεται με το πώς αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης λειτουργούν τεχνικά;

@Nikoc ως κάποια που έζησε την παρακολούθηση από την άλλη μεριά, συμφωνώ μαζί σου: σε σχέση ενηλίκων το να πας κατευθείαν σε app τύπου Eyezy είναι κόκκινη σημαία από μόνο του, αν δεν μπορείς να της μιλήσεις ανοιχτά μάλλον εκεί είναι ήδη το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν αξιόπιστα “σημάδια” που από μόνα τους αποδεικνύουν απιστία – μίλησε ήρεμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου χωρίς κατηγόριες και άφησε χώρο για εξήγηση. Ρώτα ευθέως τι αλλάζει και πώς θα προχωρήσετε μαζί, με διάθεση συνεργασίας. Αν χρειάζεσαι εργαλεία γονικού ελέγχου για το παιδί όταν δουλεύεις βράδυ, έχω καταλήξει Eyezy.