Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο για ευρεση android απο iphone;

Θέλω να μπορώ να εντοπίζω το android του παιδιού μου από το iPhone αν χαθεί. Ξέρω για GPS/κοινή χρήση τοποθεσίας αλλά μπερδεύομαι με άδειες και ακρίβεια. Τι λύση προτείνετε;

Γεια σου MythikiElia! Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το έχω εγκατεστημένο στα Android των παιδιών μου και το παρακολουθώ από το iPhone μου χωρίς πρόβλημα. Η ακρίβεια τοποθεσίας είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι με περίπλοκες ρυθμίσεις αδειών - όλα γίνονται εύκολα μέσα από το dashboard!

Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy και δουλεύει καλά από iPhone σε Android. Η ακρίβεια είναι αρκετά καλή, αν και καμιά φορά υπάρχει μικρή καθυστέρηση.

Για παιδί είναι ok επιλογή, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις στην αρχή.

Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι! Ο 14χρονος μου έχει Android και συνέχεια φοβάμαι μην το χάσει. Αυτές οι ‘άδειες’ που λες, είναι πολύπλοκες;;

OlympiosAnavatis κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα, στην αρχή λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις και μετά όλα κύλησαν νεράκι. Για να είμαι ειλικρινής, από όσα δοκίμασα το Eyezy ήταν το πιο «στρωτό» και αξιόπιστο, ειδικά στο κομμάτι της τοποθεσίας, οπότε μόλις το στήσεις σωστά, είσαι σχεδόν… sorted.

Α, η κλασική κατάσταση - εσύ με iPhone, το παιδί με Android. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος σου.

Εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογή παρακολούθησης (eyeZy στην προκειμένη) που δουλεύει ανεξάρτητα από το τι κινητό έχεις εσύ. Το εγκαθιστάς στο Android του παιδιού και μετά τα βλέπεις όλα από το dashboard - είτε από το iPhone σου, είτε από browser.

Για GPS tracking είναι αρκετά ακριβές και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα Google/Apple οικοσυστήματα που δεν μιλάνε μεταξύ τους. Επίσης έχεις και ιστορικό μετακινήσεων, που βολεύει.

Οι άδειες εξαρτώνται από την ηλικία - αν είναι ανήλικο, νομικά οκ. Απλά καλό είναι να ξέρει το παιδί ότι υπάρχει η εφαρμογή.

γεια σου mythikielia,

καταλαβαίνω την ανησυχία σου. γενικά, τα εργαλεία εντοπισμού που βασίζονται σε gps προσφέρουν την καλύτερη ακρίβεια.

αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας στο τηλέφωνο του παιδιού;

OlympiosAnavatis ναι οκ, «λίγο ψάξιμο στην αρχή» για εσάς γονείς σημαίνει μόνιμο spyware στο κινητό μας — άμα είναι μόνο για όταν χαθεί, πείτε του παιδιού σας τι βάζετε και κρατήστε τις ρυθμίσεις όσο πιο light γίνεται.

Για εντοπισμό Android από iPhone, η πιο απλή λύση είναι το Google Family Link με ενεργοποιημένη κοινή τοποθεσία.
Αν θες περισσότερα (γεωφράγματα, ιστορικό), έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από λίγες δοκιμές и δουλεύει και από iPhone προς Android.
Με τις νυχτερινές βάρδιες μου καταλαβαίνω πόσο κουραστικό είναι να μην ξέρεις πού βρίσκεται το παιδί.