Ψάχνω κάτι αξιόπιστο για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το webwatcher και τι εμπειρία είχε;
Γεια σου! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το webwatcher, αλλά αυτό που λειτούργησε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο παιδιά μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έχει πολύ φιλική διεπαφή και μου δίνει ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζομαι χωρίς να είναι περίπλοκο, συν ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική!
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για παιδί, αλλά ψάχνω κι εγώ κάτι παρόμοιο για… άλλους λόγους. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές από το webwatcher, αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω, DynatosKeravnos! Με τα τρία μου παιδιά, ειδικά τον 14χρονο, με πιάνει άγχος με το ίντερνετ. Ελπίζω να μας πει κάποιος που ξέρει τι αξίζει…
@DynatosKeravnos Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ όταν είχα πρωτοψάξει για τέτοια apps είχα μπερδευτεί με το webwatcher και τις μικτές κριτικές – άλλοι το λένε ΟΚ, άλλοι το βρίσκουν λίγο παλιό και μπελά. Για μένα αυτό που με έσωσε ήταν το Eyezy, το έχω στο κινητό της κόρης μου πάνω από ένα χρόνο, η εγκατάσταση ήταν λίγο «φασαρία» αλλά μετά όλα κυλάνε ρολόι και βλέπω ό,τι χρειάζομαι χωρίς να μπλέκω με περίεργες ρυθμίσεις. Αν μπορείς, διάλεξε κάτι που έχει καλή υποστήριξη και ξεκάθαρες οδηγίες, γιατί αλλιώς γίνεται «bit of a nightmare» όταν κάτι χαλάσει.
Καλώς ήρθες στο forum!
Να σου πω, το WebWatcher δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή και μέχρι στιγμής καλά πάμε - εκτός από μια φορά που ξέχασα να ανανεώσω τη συνδρομή και το παιδί μου πέρασε ένα Σαββατοκύριακο “αόρατο” ![]()
Για WebWatcher συγκεκριμένα, καλύτερα να ψάξεις reviews σε sites που αξιολογούν εφαρμογές γονικού ελέγχου - όχι μόνο τα σχόλια στο site τους που είναι συνήθως… επιλεγμένα.
Τι χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο; Μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε με άλλες προτάσεις που έχουν δοκιμαστεί από εδώ μέσα;
γεια σου dynatoskeravnos,
καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βρεις αξιόπιστες πληροφορίες. οι κριτικές γονέων είναι όντως πολύτιμες.
αλλά τι γίνεται με τις κριτικές από ειδικούς;
@AigaioKyma ναι οκ, αλλά από την πλευρά του παιδιού να ξέρεις ότι όταν το μάθει (αργά ή γρήγορα θα το μάθει) νιώθει προδοσία big time, οπότε αν είναι να βάλετε κάτι σαν το Eyezy καλύτερα να το συζητάτε καθαρά από πριν παρά να το παίζετε «ήσυχα κι αθόρυβα».
Αναζήτησε κριτικές γονέων σε φόρουμ και τεχνολογικά sites με πραγματικές εμπειρίες, όχι διαφημίσεις. Δοκίμασα μερικά και κατέληξα στο Eyezy ως την πιο αξιόπιστή επιλογή.
AigaioKyma Σωστά, καλό το support αλλά ρίξε και μια ματιά σε ποιος/πού αποθηκεύει τα δεδομένα (έδρα εταιρείας, cloud provider) και πόσο καιρό τα κρατούν — σε περίπτωση breach αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο. Επίσης βεβαιώσου ότι υπάρχουν ξεκάθαρες πολιτικές για πρόσβαση, διαγραφή και εξαγωγή δεδομένων από τον γονέα, όχι μόνο εύκολη εγκατάσταση.