Ψάχνω αξιόπιστες mspy κριτικές, το έχει δοκιμάσει κανείς;

Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για το κινητό του παιδιού μου, αλλά οι κριτικές που βρίσκω online φαίνονται ψεύτικες. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εδώ μέσα για να μου πει αν αξίζει;

Γεια σου Διονύση! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το mspy, οπότε δεν μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και με τα δύο παιδιά μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα χαρακτηριστικά του και την αξιοπιστία του. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς το χρησιμοποιούμε εμείς, ρώτα με ελεύθερα! :blush:

Δεν έχω δοκιμάσει το mspy προσωπικά, αλλά κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις κριτικές - όλες φαίνονται πληρωμένες. Ίσως να σου βοηθήσει κάποιος άλλος εδώ που το έχει χρησιμοποιήσει για πιο συγκεκριμένη εμπειρία.

Αχ, ακριβώς το ίδιο προβληματίζομαι κι εγώ! Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, όλη μέρα με το κινητό είναι.. Αξιζει τελικά το mSpy; Φοβάμαι τι μπορεί να βλέπουν. :pensive_face:

@Dionysos Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ όταν είχα ψάξει για mSpy είχα την ίδια αίσθηση, οι περισσότερες κριτικές έμοιαζαν λίγο «στημένες» και αυτό με έκανε πολύ καχύποπτη, ειδικά όταν μιλάμε για το παιδί μας. Τελικά δεν το τόλμησα και κατέληξα στο Eyezy, που το έχω βάλει στο κινητό της κόρης μου εδώ και καιρό και είναι πολύ πιο ξεκάθαρο τι προσφέρει και πώς δουλεύει, οπότε εγώ προσωπικά εκεί αισθάνθηκα πιο ασφαλής και «sorted». Αν το αποφασίσεις, δες καλά τι δυνατότητες πραγματικά χρειάζεσαι (π.χ. social media, τοποθεσία, keylogger κτλ.) γιατί μερικές φορές πληρώνουμε παραπάνω για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε καν.