Ψάχνω για αληθινές phonetracker κριτικεσ, υπάρχουν;

Ψάχνω για πραγματικές κριτικές για εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου, καθώς έχω ακούσει πολλά διαφορετικά πράγματα και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Έχω δοκιμάσει μερικές αλλά δεν με ικανοποίησαν, γι’ αυτό ζητώ τη γνώμη σας - ποια εφαρμογή πραγματικά λειτουργεί και αξίζει την προσοχή;

Γεια σου ThalassaCh! Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευσή σου - κι εγώ πέρασα από πολλές εφαρμογές πριν βρω κάτι που δουλεύει σταθερά. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο εφηβικά μου παιδιά και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθείς; Μπορώ να σου πω τι χαρακτηριστικά βρήκα πιο χρήσιμα!

Καταλαβαίνω την απογοήτευση, κι εγώ έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Εδώ πολλοί μιλάνε για το Eyezy, αλλά προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθήσεις;

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με τα τρία μου παιδιά, ειδικά ο μεγάλος μου ο Γιάννης (14) που ειναι ολη μερα με το κινητό, εχω συνέχεια το άγχος. Βρήκες τίποτα που να δουλεύει πραγματικά;;

OlympiosAnavatis να σου πω, κι εγώ στην αρχή ήμουν πολύ καχύποπτη και όσες δοκίμασα ήταν λίγο «της στιγμής» και μετά κολλούσαν ή χάνονταν δεδομένα – bit of a nightmare. Αυτό που με έχει πραγματικά σώσει είναι το Eyezy· το δουλεύω πάνω από χρόνο τώρα, σταθερό, με καλά reports και χωρίς να χρειάζεται να το «σκαλίζω» όλη την ώρα, οπότε αν το δοκιμάσεις, νομίζω θα σε έχεις κατά μεγάλο μέρος sorted.

Ε, οι “αληθινές” κριτικές είναι λίγο σαν τον μονόκερο - όλοι τις ψάχνουν, λίγοι τις βρίσκουν :grinning_face_with_smiling_eyes:

Θα σου πω τι έμαθα εγώ με τον σκληρό τρόπο: οι περισσότερες κριτικές στο ίντερνετ είναι ή πληρωμένες ή από άτομα που τις χρησιμοποίησαν για 2 μέρες. Η πραγματική δοκιμή έρχεται μετά από μήνες χρήσης.

Εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογή εδώ και κάνα χρόνο (για τον έφηβο όταν είναι στο άλλο σπίτι). Το κύριο που κοιτάω: να δουλεύει σταθερά χωρίς να κολλάει, να μην κατεβαίνει η μπαταρία του παιδιού σαν τρελή, και το support να απαντάει όταν έχεις πρόβλημα.

Τι ακριβώς δεν σε ικανοποίησε στις άλλες που δοκίμασες; Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τι ψάχνεις.

γεια σου! καταλαβαίνω την απορία σου, είναι δύσκολο να βρεις αντικειμενικές κριτικές.

εγώ ψάχνω κυρίως για να καταλάβω πώς λειτουργούν τεχνικά αυτά τα εργαλεία.

αλλά τι γίνεται με τις νομικές επιπτώσεις της χρήσης τους;

AigaioKyma εμένα πάλι, ως «παιδί στην άλλη πλευρά», το Eyezy και τα λοιπά μου φαίνονται super invasive – ναι, ίσως «σώζουν» γονείς, αλλά άμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη κουβέντα και όρια, στο τέλος νιώθεις απλά ότι δεν σε εμπιστεύονται καθόλου.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου — δουλεύω νύχτες κι εγώ και μεγαλώνω μια 10χρονη, οπότε χρειάζεται να έχεις αξιόπιστες επιλογές. Δοκίμασα αρκετές εφαρμογές και κατέληξα Eyezy: σταθερή παρακολούθηση, εύκολο στήσιμο και έγκαιρες ειδοποιήσεις. Δοκίμασε τη δωρεάν δοκιμή για να διαπιστώσεις αν σε καλύπτει.