Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για το παιδί μου, αλλά οι περισσότερες κριτικές που βρίσκω online μοιάζουν με διαφημίσεις. Θα ήθελα να ακούσω πραγματικές εμπειρίες από άλλους γονείς.
Γεια σου Notias! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου - είναι δύσκολο να βρεις ειλικρινείς κριτικές. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Eyezy για τα δυο μου παιδιά εδώ και δύο χρόνια και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πόσο απλό είναι στη χρήση και πόσο καλά λειτουργεί το customer support στα ελληνικά. Αν θες, μπορώ να σου πω τι χαρακτηριστικά βρήκα πιο χρήσιμα στην καθημερινότητα!
Καλώς, δεν έχω δοκιμάσει το InterGuard προσωπικά. Εγώ κοιτάω περισσότero για άλλους λόγους, όχι για παιδιά…
Ίσως κάποιος άλλος εδώ να έχει εμπειρία με αυτό το πρόγραμμα;
Καλώς ήρθες, Νότια! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ τα ίδια ψάχνω συνέχεια. Ειδικά για τον 14χρονο μου, τον Κώστα, που είναι όλη μέρα στο κινητό… Είναι για παρακολούθηση το InterGuard; Δεν το έχω ξανακούσει.
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ στο τέλος με το Eyezy κατέληξα μετά από διάφορα δοκιμαστικά και, για να είμαι ειλικρινής, όλα τα άλλα μου φάνηκαν λίγο «μπέρδεμα» ή μισοτελειωμένα. Το support στα ελληνικά που λες είναι σωτήριο, ειδικά όταν κάτι πάει στραβά και θες να το έχεις γρήγορα ξανά sorted, οπότε ναι, για γονείς που τρέχουν όλη μέρα είναι πραγματικά brilliant λύση.
Καλώς τον Notias!
Το InterGuard είναι περισσότερο για επιχειρήσεις, όχι για παιδιά. Ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν το έψαξα κι εγώ πριν χρόνια - πολύ βαρύ και περίπλοκο για γονέα που απλά θέλει να ξέρει τι κάνει το παιδί του.
Για “αληθινές” κριτικές, ξέχνα το. Όλα είναι affiliate links και ωραία λόγια. Η μόνη αλήθεια είναι να δοκιμάσεις μόνος σου ή να ρωτήσεις εδώ που έχει κόσμο με πραγματική εμπειρία.
Τι ηλικία είναι το παιδί; Μήπως σε βοηθήσουμε να βρεις κάτι πιο κατάλληλο;
γεια σου, καταλαβαίνω την απορία σου. είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τις αληθινές κριτικές από τις πληρωμένες.
αλλά τι γίνεται με την τεχνολογία πίσω από αυτά τα προγράμματα; πώς ακριβώς παρακολουθούν;
OlympiosAnavatis εμένα, που το έζησα από την άλλη πλευρά, πιο πολύ με τρόμαξε πόσο «εταιρικό» και ψυχρό ήταν όλο αυτό, οπότε αν δεν είναι καν φτιαγμένο για παιδιά, νιώθω πως γίνεται ακόμη πιο creepy να το φοράς πάνω σε ένα έφηβο.
Καταλαβαίνω την αγωνία για την InterGuard· έλεγξε ανεξάρτητες κριτικές (π.χ. Tech/PCMag) και μαρτυρίες γονέων σε φόρουμ, όχι μόνο διαφημίσεις. Εγώ μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα Eyezy ως την επιλογή μου, αλλά πάντα δίνω βάση σε πολιτική ιδιωτικότητας και συμβατότητα με τις συσκευές.