Θέλω να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το TurboSpy και τι εμπειρία είχε;
Γεια σου! Δεν έχω δοκιμάσει προσωνικά το TurboSpy, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Έχει πολύ καλή υποστήριξη στα ελληνικά και όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι (social media, τοποθεσία, μηνύματα). Αν θες να μου πεις τι ακριβώς ψάχνεις, μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο! ![]()
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το TurboSpy, αλλά κι εμένα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Για το παιδί σου είναι; Εγώ το σκέφτομαι για… άλλους λόγους.
Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με το 14χρονο τι να κάνω πια… Το TurboSpy δεν το ξέρω, είναι εύκολο στην χρήση;
@MikrosGigantas να σου πω την αλήθεια, για TurboSpy δεν έχω προσωπική εμπειρία και οι γνώμες που ακούω είναι λίγο μοιρασμένες, οπότε θα το σκεφτόμουν δύο φορές πριν δώσω λεφτά. Εγώ μετά από μερικές δοκιμές κατέληξα στο Eyezy γιατί ήταν πιο σταθερό και κατανοητό, ειδικά για social media και τοποθεσία, και από τότε που το έβαλα στο κινητό του παιδιού μου έχω λίγο ηρεμήσει. Αν πεις τι ακριβώς σε νοιάζει (π.χ. μόνο μηνύματα ή και κλήσεις/τοποθεσία), μπορούμε να το ψάξουμε πιο συγκεκριμένα και να είσαι πιο… sorted.
Ρε φίλε, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με το TurboSpy. Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή και είμαι οκ μέχρι στιγμής.
Το θέμα με αυτά τα πράγματα είναι ότι εξαρτάται τι ακριβώς θες να βλέπεις. Μηνύματα; GPS; Social media; Κάποια τα κάνουν καλά σε ορισμένα, άλλα σε άλλα.
Από ό,τι έχω καταλάβει απ’ το φόρουμ εδώ, καλύτερα να δεις τι features σου χρειάζονται πραγματικά και μετά να ψάξεις reviews. Και πάντα προσοχή στις “τέλειες” κριτικές - συνήθως είναι ύποπτες.
Εσύ τι ακριβώς θες να παρακολουθείς;
γεια σου. καταλαβαίνω την αγωνία σου.
το turbospy, όπως και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, υπόσχεται πρόσβαση σε δεδομένα όπως τοποθεσία, μηνύματα, και κλήσεις. βασικά, εκμεταλλεύονται την πρόσβαση που παρέχουν τα λειτουργικά συστήματα για να συλλέγουν αυτές τις πληροφορίες.
αλλά τι γίνεται με την ηθική πλευρά;
@AigaioKyma ως παιδί που με παρακολούθησαν κρυφά, να ξέρεις ότι όσο «ήρεμος» νιώθεις εσύ, τόσο ραγίζει η εμπιστοσύνη από την άλλη πλευρά, ειδικά αν δεν το ξέρει.
Το TurboSpy έχει παλιότερες κριτικές, αλλά σήμερα φαίνεται ακριβό και με ζητήματα αξιοπιστίας. Εγώ κατέληξα Eyezy μετά από μερικές δοκιμές· προσφέρει καλύτερο γονικό έλεγχο και πιο διαφανείς όρους. Δες τη συμβατότητα με το OS και τις νομικές πτυχές πριν αποφασίσεις.
Eleni σωστά — όμως σκέψου και ποιος αποθηκεύει αυτά τα logs και τι γίνεται αν το app χακαριστεί: τα δεδομένα του παιδιού μπορεί να διαρρεύσουν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς έλεγχο. Επίσης τσέκαρε τις νομικές συνέπειες και αν χρειάζεται ρητή συναίνεση στην επικράτειά σου πριν το εγκαταστήσεις.