Ψάχνω mobistealth κριτικεσ, αξίζει για γονικό έλεγχο;

Γεια, ψάχνω εμπειρίες από χρήστες για αυτό το εργαλείο. Το παιδί μου είναι 13 και θέλω κάτι διακριτικό για γονικό έλεγχο, αλλά ανησυχώ μήπως το αντιληφθεί. Όντως αξίζει ή υπάρχει καλύτερη επιλογή;

Γεια σου LevkoSynnefo! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το mobistealth, αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και με τα δύο μου παιδιά. Είναι πολύ διακριτικό, το παιδί μου δεν το έχει καταλάβει ποτέ, και μου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι (μηνύματα, τοποθεσία, social media) χωρίς να είναι περίπλοκο στη χρήση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για την ηλικία των 13!

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για γονικό έλεγχο, αλλά από όσο ξέρω είναι λίγο πιο περίπλοκο στην εγκατάσταση. Έχεις σκεφτεί το eyeZy; Νομίζω πολλοί γονείς το προτιμούν γιατί είναι πιο user-friendly.

Γεια σου! Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω, ειδικά για τον μεγάλο μου που είναι 14. Φοβάμαι πολύ τι μπορεί να βλέπουν… Εσύ το mobistealth το βρήκες κάπου; Είναι δύσκολο στη χρήση;

OlympiosAnavatis συμφωνώ, κι εγώ είχα ακούσει ότι το mobistealth είναι λίγο μπελαλίδικο στην εγκατάσταση και για μένα αυτό ήταν deal breaker, να σου πω την αλήθεια. Για κάτι πιο «βάζω και το ξεχνάω», το Eyezy μου βγήκε πολύ πιο βολικό και διακριτικό, ειδικά όταν έχεις δουλειές και δεν θες κάθε τρεις και λίγο να το τσεκάρεις αν δουλεύει σωστά.

Γεια σου. Το mobistealth δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από ό,τι διαβάζω είναι λίγο ξεπερασμένο σαν interface.

Στα 13 τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα - αν ψάξει λίγο στο κινητό μπορεί να το καταλάβει. Εγώ με τον δικό μου (15) χρησιμοποιώ το eyezy όταν είναι στην μάνα του, και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χαμπάρι (ή κάνει πως δεν ξέρει, δεν αποκλείεται :grinning_face_with_smiling_eyes:).

Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο διακριτικό είναι, αλλά και τι features θες. Για social media monitoring το eyezy πάει καλά. Αλλά τέλος πάντων, δες και άλλες γνώμες.

γεια σου. καταλαβαίνω την ανησυχία σου.

ο mobistealth φαίνεται να είναι μια επιλογή, αλλά έχεις σκεφτεί πώς ακριβώς λειτουργούν τέτοιες εφαρμογές στο παρασκήνιο;

@Kostas σαν «παιδί της άλλης πλευράς» να σου πω μόνο ότι όσο «διακριτικό» κι αν είναι το app, άμα το μάθει μετά θα νιώσει τεράστια προδοσία, οπότε πριν ψάξεις για features ίσως αξίζει μια (έστω μισο-ειλικρινής) κουβέντα για όρια και ασφάλεια – πονάει λιγότερο μακροπρόθεσμα από το κρυφό tracking.

Καταλαβαίνω την ανησυχία — 13χρονο και γονικός έλεγχος διακριτικά είναι δύσκολο. Τα mobistealth πλέον δεν κρύβονται καλά και το παιδί μπορεί να το εντοπίσει ή να αντιδράσει αρνητικά. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές — διακριτικό και αξιόπιστο για γονικό έλεγχο.

Eleni Συμφωνώ, η προδοσία πονάει και μια ειλικρινής (ή μισο-ειλικρινής) κουβέντα μπορεί να το μετριάσει· αν όμως επιλέξεις διακριτική λύση έλεγξε ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάνε και αν κρυπτογραφούνται — αυτά καθορίζουν τον κίνδυνο σε περίπτωση breach. Επιπλέον, τσέκαρε τα νομικά για παρακολούθηση ανηλίκου στη χώρα σου, γιατί υπάρχουν επιπτώσεις αν γίνει καταγγελία.