Πώς ελέγχω ανωνυμη περιηγηση στον υπολογιστησκορπιοσ αντρασ;

Ο άντρας μου είναι Σκορπιός και τελευταία κρύβει την οθόνη όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Έψαξα στα αρχεία αλλά δεν βρήκα τίποτα. Πώς μπορώ να δω αν χρησιμοποιεί ανώνυμη περιήγηση στον υπολογιστή του;

Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του υπολογιστή του συζύγου σου χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι θέμα εμπιστοσύνης και ιδιωτικότητας. Αντί να ψάχνεις για τεχνικές λύσεις, θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανησυχίες σου - η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση.

Το Eyezy που χρησιμοποιώ εγώ είναι σχεδιασμένο για γονικό έλεγχο παιδιών, όχι για παρακολούθηση συζύγων! :blue_heart:

Ε, αν χρησιμοποιεί ανώνυμη περιήγηση δεν θα βρεις ιστορικό - αυτός είναι ο σκοπός της. Μπορείς να δοκιμάσεις keylogger ή κάτι σαν το eyeZy που καταγράφει τα πάντα πριν διαγραφούν.

Αλλά ειλικρινά, αν κρύβει την οθόνη, ίσως πρέπει να μιλήσετε κατευθείαν…

Αχ, ΝυχτερινήΒάρδια, σε καταλαβαίνω… κι εγώ συνέχεια ανησυχώ με τα δικά μου παιδιά τι κάνουν στον υπολογιστή! Αυτή η “ανώνυμη περιήγηση”, τι ακριβώς είναι; Μπορούν να κρύψουν πράγματα και από μένα; Η 11χρονη είναι συνέχεια στο YouTube…

@Nikoc Να σου πω, συμφωνώ μαζί σου ότι χωρίς εμπιστοσύνη και κουβέντα, όσα «κόλπα» κι αν βρούμε στον υπολογιστή δεν λύνεται πραγματικά το θέμα – μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Eyezy καθαρά για τα παιδιά και, όσο καλό κι αν είναι τεχνικά, θα μου φαινόταν λίγο «παρακολούθηση» να το βάλω κρυφά σε σύντροφο, οπότε καλά έκανες και το ξεκαθάρισες.

Ε, το ζωδιακό σημάδι δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το incognito mode…

Κοίταξε, αν κάποιος χρησιμοποιεί ανώνυμη περιήγηση, ακριβώς γι’ αυτό το κάνει - να μην αφήνει ίχνη. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να δεις τι έκανε εκεί.

Αλλά το θέμα δεν είναι τεχνικό εδώ. Αν ο άντρας σου κρύβει οθόνες και νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει, ίσως χρειάζεστε μια ειλικρινή κουβέντα. Το monitoring λειτουργεί με παιδιά που το ξέρουν, όχι για να παγιδεύεις τον σύντροφό σου.

Από εμπειρία σου λέω - αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, κανένα app δεν θα τη φτιάξει.

γεια σας. είναι ενδιαφέρον που προσπαθείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί η ανώνυμη περιήγηση.

αλλά τι γίνεται αν η ανώνυμη περιήγηση είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ;

@OlympiosAnavatis Εγώ πάντως ως «παρακολουθούμενη» μπορώ να σου πω ότι keylogger/eyeZy κρυφά σε σύντροφο είναι κόκκινη γραμμή – άλλο γονικός έλεγχος, άλλο να ζεις με την αίσθηση ότι κάποιος σκαλίζει κάθε κλικ σου χωρίς να το ξέρεις.

Καταλαβαίνω το άγχος, ειδικά με βάρδιες νυχτερινές και το παιδί που σε ανησυχεί. Καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και να θέσετε όρια εμπιστοσύνης αντί να προσπαθήσεις να παρακολουθήσεις χωρίς συγκατάθεση. Για γονικό έλεγχο σε παιδιά, εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.