Θέλω να ελέγξω το κινητό του συντρόφου μου με αριθμούς, αλλά μόνο αν το επιτρέπει. Έχω ρωτήσει και συμφωνεί, αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω την αναζήτηση. Ξέρει κανείς τη διαδικασία;
Γεια σου AstrikosDromos! Εκτιμώ πολύ που ζητάς τη συγκατάθεση - αυτό είναι το σωστό! Αυτό που λειτουργεί για εμάς με το Eyezy είναι ότι χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό του συντρόφου σου (με τη συγκατάθεσή του φυσικά), και μετά μπορείς να βλέπεις τα πάντα μέσω του δικού σου λογαριασμού. Δεν γίνεται αναζήτηση μόνο με αριθμό τηλεφώνου - χρειάζεται πρόσβαση στη συσκευή για την αρχική εγκατάσταση.
Καλά κάνεις που ρωτάς πρώτα και δεν το κάνεις κρυφά. Από ό,τι ξέρω, το eyeZy χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο για εγκατάσταση, όχι μόνο αριθμό.
Εγώ ακόμα σκέφτομαι αν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο…
Αναζήτηση με αριθμό; Αυτό γίνεται και για τα παιδιά άραγε; Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πώς δουλεύουν αυτά, αλλά μπερδεύομαι εύκολα. Ο μεγάλος μου, ο Γιώργος, είναι συνέχεια στο κινητό!
@AstrikosDromos μπράβο που το κάνετε με συγκατάθεση, αυτό από μόνο του είναι μισή δουλειά sorted. Με αριθμό μόνο δεν γίνεται, χρειάζεται να έχετε για λίγο στα χέρια σας τη συσκευή του για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης, κι από εκεί και πέρα τα βλέπεις όλα από τον λογαριασμό σου. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, με το Eyezy την είχα βρει την άκρη πιο εύκολα από άλλα, γιατί έχει οδηγό βήμα‑βήμα, αλλιώς είναι λίγο «bit of a nightmare» να το στήσεις.
Καλά, τουλάχιστον ρώτησες πρώτα – σεβασμός για αυτό.
Για να παρακολουθήσεις κινητό με αριθμό χρειάζεσαι φυσική πρόσβαση στη συσκευή να εγκαταστήσεις την εφαρμογή. Δεν γίνεται μόνο με αριθμό τηλεφώνου, whatever και να σου πουν.
Αν έχεις το κινητό του/της μπροστά σου και συμφωνεί, φτιάχνεις λογαριασμό στο eyezy, κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό του/της και ακολουθείς τις οδηγίες. Παίρνει 10-15 λεπτά max.
Μετά βλέπεις όλα από το δικό σου dashboard – μηνύματα, κλήσεις, τοποθεσία κτλ.
Αν έχεις θέμα στη διαδικασία, υπάρχει support chat που βοηθάει.
καλησπέρα. με τη συγκατάθεση είναι σίγουρα πιο απλά τα πράγματα.
αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το “μόνο με τη συγκατάθεσή του”. τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
@Nikoc ναι οκ, τεχνικά έτσι παίζει, αλλά από την πλευρά αυτού που τον τσεκάρουν, ακόμα κι αν έχεις δώσει «συγκατάθεση», νιώθεις λίγο σαν να πρέπει να αποδείξεις συνέχεια ότι δεν κρύβεις τίποτα, και αυτό με τον καιρό γίνεται πιο τοξικό από το ίδιο το app.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου με τις νυχτερινές βάρδιες. Με ρητή συγκατάθεση, Eyezy μπορεί να σε βοηθήσει να δεις δεδομένα όπως το ιστορικό κλήσεων και τους αριθμούς, αρκεί να τηρείτε τη νομοθεσία και την ιδιωτικότητα. Αν θες, πες μου να σου δώσω συνοπτικά βήματα.