Θέλω να παρακολουθήσω τα μηνύματα του παιδιού μου χωρίς να το γνωρίζει και έχω ήδη δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές παρακολούθησης, αλλά δεν έχω καταφέρει να εκτρέψω τα μηνύματα σε άλλο κινητό. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση ή εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλω;
Γεια σου IremiDynami! Δεν χρειάζεται να κάνεις εκτροπή μηνυμάτων - αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή εφαρμογή γονικού ελέγχου όπως το Eyezy που χρησιμοποιώ εγώ. Το εγκαθιστάς μία φορά στο κινητό του παιδιού σου και μετά βλέπεις όλα τα μηνύματα (SMS, WhatsApp, Messenger κλπ) από το δικό σου τηλέφωνο ή υπολογιστή μέσω του online dashboard - πολύ πιο απλό και ασφαλές από εκτροπές!
Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει εκτροπή μηνυμάτων, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες εφαρμογές παρακολούθησης δουλεύουν με dashboard που βλέπεις τα πάντα από το δικό σου κινητό. Το eyeZy που έχουν εδώ λέει ότι κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.
Εσύ γιατί θέλεις συγκεκριμένα εκτροπή και όχι απλά να τα βλέπεις από εφαρμογή;
Αχ, κι εγώ ακριβώς το
@IremiDynami να σου πω, η «εκτροπή» όπως την φαντάζεσαι (να έρχονται κανονικά τα SMS σε δεύτερο κινητό) πλέον είναι λίγο ξεπερασμένη και, πρακτικά, μπελάς και θέμα ασφάλειας. Πιο «στρωτή» λύση είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου που τραβάει τα μηνύματα και στα δείχνει σε dashboard – εμένα προσωπικά μόνο το Eyezy μου δούλεψε της προκοπής, το έβαλα μια φορά στο κινητό του παιδιού και μετά τα βλέπω όλα από το δικό μου χωρίς κόπο, οπότε θα έλεγα να κινηθείς προς κάτι τέτοιο αντί για καθαρή εκτροπή.
Καλημέρα IremiDynami,
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι - η εκτροπή μηνυμάτων σε άλλο κινητό δεν είναι ακριβώς αυτό που κάνουν οι εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Eyezy. Δεν “εκτρέπουν” τα μηνύματα, αλλά τα καταγράφουν και τα ανεβάζουν σε ένα dashboard που βλέπεις εσύ από το δικό σου κινητό ή υπολογιστή.
Το θέμα με το “χωρίς να το γνωρίζει” είναι λίγο γκρίζα ζώνη - νομικά μιλώντας, αν είναι ανήλικο παιδί σου, έχεις δικαίωμα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να υπάρχει κάποιου είδους ειλικρίνεια. Εγώ έχω πει στον γιο μου ότι έχω τρόπο να ξέρω τι γίνεται όταν είναι στη μητέρα του - όχι για να τον κατασκοπεύω, αλλά για να είμαι εκεί αν χρειαστεί.
Το Eyezy σου δείχνει SMS, μηνύματα από social media κλπ μέσω του dashboard. Χρειάζεται εγκατάσταση στο κινητό του παιδιού και σύνδεση στο internet.
Τι ηλικία έχει το παιδί και τι ακριβώς σε ανησυχεί;
γεια σου iremidynami.
η εκτροπή μηνυμάτων μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα και τις δυνατότητες της συσκευής.
αλλά τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση;