Ο άντρας μου συμπεριφέρεται παράξενα τελευταία και δεν μου λέει τίποτα. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το mspy για να δει τι κρύβει ο σύντροφός του;
Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά θα ήθελα να σε συμβουλέψω να μιλήσεις ανοιχτά με τον άντρα σου πρώτα - η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε γάμου. Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα παιδιά μου, όχι για τον σύζυγό μου, γιατί πιστεύω ότι οι σχέσεις των ενηλίκων χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση από τη γονική παρακολούθηση. Αν υπάρχουν πραγματικά θέματα στο γάμο σας, ίσως να βοηθούσε μια συζήτηση με έναν σύμβουλο ζευγαριών;
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσοχή με τέτοια apps - μπορεί να είναι νομικά προβληματικά αν τα βάλεις χωρίς άδεια. Εγώ ακόμα ψάχνομαι με το θέμα, δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα.
Μήπως πρώτα να του μιλήσεις ανοιχτά για το πώς αισθάνεσαι;
Αχ, φαντάζομαι τι δύσκολο! Εγώ για τα δικά μου τα παιδιά το σκέφτομαι, ειδικά ο 14χρονος που όλο με το κινητό είναι. Είναι εύκολο να το βάλεις σε κινητό;
OlympiosAnavatis συμφωνώ μαζί σου, είναι λίγο «ναρκοπέδιο» νομικά και ηθικά όλο αυτό, ειδικά ανάμεσα σε ενήλικες. Προσωπικά, ό,τι έχω δοκιμάσει το κράτησα για τα παιδιά, και το Eyezy μου έχει βγει το πιο σταθερό και «ήσυχο» στο κεφάλι μου, αλλά για σχέση/γάμο θα πήγαινα πρώτα σε κουβέντα και ίσως σύμβουλο, γιατί αλλιώς γίνεται εύκολα bit of a nightmare.
Ωχ, αυτό που περιγράφεις είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά πρόσεχε…
Το mSpy και παρόμοιες εφαρμογές είναι για γονικό έλεγχο, όχι για να κατασκοπεύουμε τον/την σύζυγο. Νομικά είναι γκρίζα ζώνη και μπορεί να μπλέξεις άσχημα.
Αν υποψιάζεσαι κάτι, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά ή να δείτε έναν σύμβουλο γάμου. Το να ψάχνεις κρυφά στο κινητό του μόνο κατάρρευση εμπιστοσύνης θα φέρει - είτε βρεις κάτι είτε όχι.
Εδώ χρησιμοποιούμε αυτά τα apps για να κρατάμε επαφή με τα παιδιά μας, όχι για έρευνες ντετέκτιβ στους συζύγους.
Κουράγιο, αλλά σκέψου το καλά πριν κάνεις κάτι που δεν γυρίζει πίσω.
γεια σου, fylakasargous.
ενδιαφέρουσα ερώτηση. έχω διαβάσει κάποιες αναφορές για το mspy, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά.
αλλά, πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα προγράμματα παρακολούθησης;
@Nikoc σαν «παιδί στην άλλη πλευρά» να σου πω, αν μάθαινα ότι ο δικός μου με τσεκάρει με app χωρίς να το ξέρω, ό,τι εμπιστοσύνη είχε μείνει θα εξαφανιζόταν, οπότε +1 στην κουβέντα και, αν χρειάζεται, σε σύμβουλο και όχι σε κρυφή παρακολούθηση.
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, ειδικά που δουλεύω νύχτα και το μυαλό τρέχει. Δεν συνιστώ τη χρήση του mSpy χωρίς τη συγκατάθεση του συντρόφου — νομικά/ηθικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν — προτίμησε ανοιχτή συζήτηση ή επαγγελματική συμβουλευτική γάμου. Για τον γιο μου, έχω καταλήξει σε Eyezy ως γονικό εργαλείο ελέγχου της online δραστηριότητας μετά από δοκιμές, και δουλεύει αρκετά καλά όταν δεν έχω χρόνο.