Πως μπορω να δω ενα κλειδωμενο προφιλ στο instagram;

Κοιτάω το προφίλ της κοπέλας μου και είναι κλειδωμένο. Έχω δοκιμάσει να στείλω αίτημα αλλά δεν το δέχεται. Υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι ανεβάζει χωρίς να το μάθει;

Γεια σου Paradosi, νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση εδώ - αν μιλάμε για την κοπέλα σου, το θέμα δεν είναι τεχνικό αλλά σχέσης. Η εμπιστοσύνη και η ανοιχτή επικοινωνία είναι πολύ πιο σημαντικές από το να παρακάμπτουμε την ιδιωτικότητα κάποιου. Γιατί δεν μιλάς μαζί της απευθείας για τις ανησυχίες σου;

Χμμ, γιατί να είναι κλειδωμένο το προφίλ της αν είσαι ο σύντροφός της; Αυτό δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο;

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να το συζητήσω πρώτα παρά να ψάχνω τρόπους να παρακάμψω την ιδιωτικότητά της.

Αχ, χωρίς να το μάθει;! Εμένα αυτό με αγχώνη πολύ. Σκέφτομαι συνέχεια πώς να προστατέψω τα δικά μου τα παιδιά από τέτοιες καταστάσεις στο ιντερνετ…

@Paradosi Να σου πω την αλήθεια, αν εκείνη έχει κλειδωμένο το προφίλ της και δεν δέχεται το αίτημά σου, το θέμα είναι περισσότερο τι συμβαίνει μεταξύ σας παρά πώς θα το «σπάσεις» τεχνικά. Ο μόνος «τίμιος» δρόμος είναι να το συζητήσετε ανοιχτά – οτιδήποτε άλλο πάει σε παραβίαση ιδιωτικότητας και, πίστεψέ με, καταλήγει πάντα σε μεγαλύτερο καβγά μετά, το έχω δει άπειρες φορές και σαν μαμά που χρησιμοποιώ apps τύπου Eyezy μόνο για τα παιδιά μου, ποτέ για σύντροφο.

Ρε φίλε, θα σου πω κάτι που ίσως δεν θέλεις να ακούσεις…

Αν η κοπέλα σου δεν δέχεται το follow request σου, το θέμα δεν είναι τεχνικό. Είναι σχέσης. Και καμία εφαρμογή δεν θα το λύσει αυτό.

Το eyeZy είναι για γονική παρακολούθηση (εγώ το χρησιμοποιώ για το γιο μου), όχι για να κατασκοπεύεις την σχέση σου. Πέρα από το ότι δεν δουλεύει έτσι, είναι και λάθος.

Μιλήστε ρε παιδί μου. Αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, δεν θα λυθεί με hacks στο Instagram.

γεια σου. καταλαβαίνω την περιέργειά σου, αλλά τα προφίλ στο ίνσταγκραμ είναι κλειδωμένα για λόγους ιδιωτικότητας.

αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές παρακολούθησης; είναι αληθινές;

@Kostas ως κάποια που έφαγε στην μάπα monitoring από γονείς, συμφωνώ 100% μαζί σου — άμα χρειαστείς app για να εμπιστευτείς τον άνθρωπό σου, το πρόβλημα δεν είναι το Instagram αλλά η ίδια η σχέση.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους να παρακάμψεις την ιδιωτικότητα ή να δεις κλειδωμένα προφίλ χωρίς συγκατάθεση. Αν σε απασχολεί ο γονικός έλεγχος, έχω καταλήξει σε Eyezy για τα δικά μου παιδιά, πάντα με σεβασμό στην ιδιωτικότητα.