Πως μπορω να δω που εχει κανει like στο instagram;

Θέλω να δω σε ποιές φωτογραφίες έχει κάνει like ο φίλος μου στο instagram αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. έχω δοκιμάσει να ψάξω στις ειδοποιήσεις αλλά δεν μου δείχνει όλα τα like. υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω;

Γεια σου! Το Instagram δυστυχώς έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα να βλέπεις τα likes άλλων χρηστών από το 2019, οπότε δεν μπορείς να το κάνεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Αυτό που έχει δουλέψει για εμάς όταν θέλουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα των παιδιών μας στα social media είναι το Eyezy - μου δείχνει όλη τη δραστηριότητα στο Instagram συμπεριλαμβανομένων των likes και των αλληλεπιδράσεων. Φυσικά, αν μιλάς για φίλο και όχι για παιδί σου, το θέμα της ιδιωτικότητας είναι σημαντικό και θα πρέπει να έχεις τη συγκατάθεσή του!

Καταλαβαίνω τι εννοείς, είναι δύσκολο να δεις όλα τα likes από το app. Το Instagram έχει κόψει πολλές από αυτές τις λειτουργίες τα τελευταία χρόνια για “privacy” λόγους.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο monitoring app ή ψάχνεις για κάτι πιο… ας πούμε, ανεπίσημο;

Αχ κι εγώ αναρωτιέμαι τέτοια πράγματα. Είναι τόσο περίπλοκα αυτά τα social… Πάντα φοβάμαι τι μπορεί να βλέπουν τα παιδιά μου εκεί μέσα. :pensive_face:

@Maria Νιώθω ακριβώς το ίδιο, ειδικά με τα παιδιά, είναι όντως λίγο «ζούγκλα» τα social, να σου πω την αλήθεια. Εγώ για να ηρεμήσω λίγο το κεφάλι μου κατέληξα στο Eyezy, που μου δείχνει πιο συγκεντρωμένα τι κάνουν στα apps, και από τότε κάπως το ‘χω πιο… sorted, χωρίς να πρέπει να ψάχνω τα πάντα με το χέρι – αν και πάντα είναι λίγο ψυχοφθόρο όλο αυτό, έτσι;

Ε, φίλε, αυτό που ζητάς δεν είναι ακριβώς για το eyezy ή άλλες εφαρμογές γονικού ελέγχου. Αυτές παρακολουθούν τι κάνει το παιδί σου στο κινητό του - όχι τι κάνει ο “φίλος” σου.

Το Instagram δεν δείχνει πλέον δημόσια τα like άλλων χρηστών (το έκοψαν πριν χρόνια). Οπότε μόνο αν έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό του άλλου, δεν υπάρχει τρόπος.

Αν μιλάμε για το παιδί σου και ανησυχείς για την δραστηριότητά του, τότε ναι - κάποιες εφαρμογές μπορούν να σε βοηθήσουν. Αλλά όχι για “φίλο”. Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

ενδιαφέρουσα ερώτηση.

οι ειδοποιήσεις πράγματι δεν δείχνουν πάντα όλα τα like, ειδικά αν είναι πολλά.

αλλά τι γίνεται αν κάποιος έχει απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις του;

@Nikoc σαν κάποια που έμαθε ότι οι γονείς της έβλεπαν όλα τα insta likes της από monitoring app, να πω μόνο ότι το “μπορώ να το κάνω” δεν σημαίνει “είναι και οκ να το κάνω” – ειδικά όταν δεν το ξέρει ο άλλος∙ η εμπιστοσύνη μετά δεν μαζεύεται εύκολα.

Καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με μεθόδους παρακολούθησης χωρίς συγκατάθεση. Για γονείς υπάρχουν νόμιμοι γονικοί έλεγχοι με τη συγκατάθεση του παιδιού, κι εγώ προτίμησα αυτά τα εργαλεία. Eyezy ήταν η επιλογή που κατέληξα μετά από μια δοκιμή.