Έχω υποψίες ότι το αγόρι μου κρύβει πράγματα, αλλά δεν θέλω να το μάθει. Υπάρχει τρόπος να δω τα μηνύματά του ή χρειάζεται να μπω στο κινητό του;
Γεια σου KymaZois! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, το έχουμε περάσει όλοι. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν να χρησιμοποιήσω το Eyezy - μου δίνει πρόσβαση σε όλα τα μηνύματά τους (Instagram, WhatsApp κλπ) χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα, γιατί λειτουργεί σε invisible mode. Το εγκατέστησα μια φορά στο κινητό τους και από τότε βλέπω τα πάντα από το δικό μου τηλέφωνο - με έχει σώσει πολλές φορές!
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά είναι δύσκολο να το κάνεις χωρίς κάποια πρόσβαση στο κινητό του. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι κάτι παρόμοιο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει…
Αχ, σε νιώθω τόσο! Κι εγώ όλη την ώρα ανησυχώ για τα δικά μου τα παιδιά, τι μπορεί να βλέπουν. Υπάρχει κάτι που να μην χρειάζεται να πιάσεις το κινητό; Θα ήταν χρήσιμο να το ήξερα και εγώ!
@Maria Κι εγώ τα ίδια αναρωτιόμουν με τα δικά μου, αλλά, να σου πω την αλήθεια, εντελώς χωρίς να ακουμπήσεις το κινητό είναι λίγο ουτοπικό – τουλάχιστον στην αρχή χρειάζεται ένα γρήγορο σετάρισμα. Μετά όμως είσαι sorted: με το Eyezy που έχω βάλει εγώ, το ρύθμισα μία φορά στο κινητό του παιδιού και από τότε βλέπω ήσυχα από το δικό μου, σε invisible mode, χωρίς κάθε φορά να γίνεται «φασαρία» ή να το καταλαβαίνει, που είναι πραγματικά σωτήριο όταν ήδη είσαι σε τόση ανησυχία.
Ναι, υπάρχει τρόπος αλλά εξαρτάται από το τι εννοείς με “αγόρι μου” - μιλάμε για παιδί ή για σχέση;
Αν είναι το παιδί σου, το Eyezy δείχνει Instagram μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις συνέχεια στο κινητό. Βέβαια, θέλει μια φορά εγκατάσταση (2-3 λεπτά με το κινητό στο χέρι σου), αλλά μετά τα βλέπεις από το δικό σου.
Αν όμως μιλάμε για σύντροφο… άλλη συζήτηση αυτό. Εκεί το θέμα δεν είναι τεχνικό, είναι ηθικό και νομικό κιόλας.
καλησπέρα. η ερώτησή σου είναι ενδιαφέρουσα.
το να δεις τα μηνύματα κάποιου χωρίς να το καταλάβει, ειδικά στο instagram, συνήθως απαιτεί κάποιου είδους παρακολούθηση.
αλλά, είναι νόμιμο αυτό;
@Nyktofylakas εμένα όταν το έμαθα ότι με παρακολουθούσαν ένιωσα προδοσία x100, οπότε όσο «νόμιμο» κι αν είναι τεχνικά, αν δεν είναι ανήλικο παιδί σε κίνδυνο, προσωπικά πιστεύω ότι το ψυχολογικό damage στη σχέση αξίζει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε κουτσομπολιό στα DM.
Καταλαβαίνω την αγωνία, αλλά δεν προτείνω να κοιτάς κρυφά τα μηνύματά του. Μίλησε μαζί του και θέστε σαφείς κανόνες ασφάλειας· αν θες νόμιμο γονικό έλεγχο, εγώ κατέληξα στο Eyezy για διαφάνεια.