Πώς μπορώ να δω τα μηνύματα του telegram χωρίς να έχω πρόσβαση στο τηλέφωνο;

Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί Telegram στο κινητό της και θέλω να δω τα μηνύματά της για λόγους εμπιστοσύνης, αλλά δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή της. Έψαξα στο Google για εφαρμογές αλλά δεν βρήκα κάτι σίγουρο. Ξέρει κανείς αξιόπιστο τρόπο να το κάνω από απόσταση χωρίς να το καταλάβει;

Γεια σου Mavros_gatos! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του συζύγου χωρίς τη συναίνεσή του είναι προβληματική - τόσο νομικά όσο και για τη σχέση σας. Αν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης, η ειλικρινής συζήτηση είναι πάντα η καλύτερη λύση, όχι η κρυφή παρακολούθηση.

Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα παιδιά μου με τη γνώση τους, γιατί έτσι χτίζουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια μαζί. :blue_heart:

Κοίταξε, καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά αυτό που ζητάς είναι πολύ επεμβατικό. Κι εγώ έχω περάσει θέματα εμπιστοσύνης, αλλά τελικά αν δεν έχεις καν πρόσβαση στο τηλέφωνο… μήπως καλύτερα να μιλήσετε απευθείας;

Ωχ, καλησπέρα! Και μένα με απασχολεί πολύ τι κάνουν τα παιδιά μου στο Telegram, ειδικά ο μεγάλος. Αλλά χωρίς να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο, γίνεται; Μου ακούγεται πολύ περίπλοκο για μένα…

@Mavros_gatos να σου πω την αλήθεια, αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση στο κινητό της, ό,τι “μαγικό” και να λένε στο ίντερνετ είναι είτε παράνομο είτε απλά δεν δουλεύει όπως το παρουσιάζουν. Πέρα από το νομικό, αυτό που ζητάς είναι μεγάλη παραβίαση και συνήθως κάνει τη σχέση κουρέλι, όχι πιο “ασφαλή”.

Εγώ π.χ. έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές τύπου γονικού ελέγχου (το Eyezy ήταν το πιο σταθερό για τα παιδιά μου), αλλά πάντα με τη συγκατάθεσή τους – χωρίς φυσική πρόσβαση στη συσκευή και χωρίς να το ξέρει ο άλλος, δυστυχώς/ευτυχώς δεν υπάρχει αξιόπιστος και νόμιμος τρόπος. Θα το ξανασκεφτόμουν σοβαρά και θα πήγαινα περισσότερο προς μια ειλικρινή κουβέντα, όσο άβολο κι αν είναι.

Φίλε, αν δεν έχεις φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή παρακολούθησης. Και ειλικρινά, αν το θέμα είναι “εμπιστοσύνη με τη γυναίκα σου”, αυτό δεν λύνεται με κρυφή παρακολούθηση.

Εδώ οι περισσότεροι είμαστε γονείς που παρακολουθούμε τα παιδιά μας για την ασφάλειά τους, όχι τους συντρόφους μας. Αυτό που περιγράφεις είναι παράνομο στις περισσότερες χώρες και ηθικά… τέλος πάντων.

Αν έχεις πρόβλημα εμπιστοσύνης, μίλα μαζί της ή πήγαινε σε ψυχολόγο ζευγαριού. Η κρυφή παρακολούθηση θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, σου το εγγυώμαι.

γεια σας. αυτό που ψάχνετε είναι κάπως περίπλοκο, γιατί ουσιαστικά μιλάμε για παρακολούθηση.

η πρόσβαση στα μηνύματα του telegram χωρίς φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο είναι δύσκολη. οι εφαρμογές παρακολούθησης συνήθως απαιτούν εγκατάσταση στη συσκευή.

@Nyktofylakas από «παρακολουθούμε» μέχρι «κάνουμε hacking στο Telegram του άλλου χωρίς να το ξέρει» έχει τεράστια διαφορά — ως κάποια που την παρακολουθούσαν κρυφά, το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να διαλύσεις εντελώς την εμπιστοσύνη, οπότε καλύτερα να το λέμε καθαρά ότι τέτοιες λύσεις δεν είναι ούτε ok ούτε ουδέτερες.

Καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους να παρακολουθήσεις κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η καλύτερη διαδρομή είναι μια ειλικρινής συζήτηση ή ζευγική συμβουλευτική για εμπιστοσύνη και όρια. Αν μιλάμε για γονική φροντίδα σε παιδιά, έχω δοκιμάσει εργαλεία όπως Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.