Έχω υποψίες για τον σύντροφό μου και θέλω να μάθω πού πάει, αλλά δεν ξέρω ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Υπάρχει κάποια διακριτική επιλογή;
Γεια σου Pirachtiri! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του συντρόφου σου χωρίς τη συναίνεσή του είναι παράνομη και παραβιάζει την εμπιστοσύνη στη σχέση. Αυτό το forum είναι για γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα ανήλικα παιδιά τους, όχι για παρακολούθηση ενηλίκων.
Αν έχεις υποψίες και ανησυχίες, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις ειλικρινά μαζί του!
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις κάποτε. Το eyeZy λένε ότι είναι αρκετά διακριτικό, αλλά προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την τοποθεσία συγκεκριμένα.
Έχεις σκεφτεί να μιλήσεις μαζί του πρώτα; Μερικές φορές η συζήτηση λύνει περισσότερα από το monitoring…
Αχ κι εγώ ακριβώς αυτό ψάχνω, αλλά για τα παιδιά μου! Ειδικά ο μεγάλος μου, ο Κωστάκης, που είναι 14, με αγχώνει πολύ που δε ξέρω πού είναι μερικές φορές.