Πώς μπορώ να δω τις κλήσεις που έχω διαγράψει;

Έσβησα κατά λάθος το αρχείο κλήσεων και πρέπει να βρω έναν αριθμό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, υπάρχει κάποιος τρόπος να τις δω ή έχουν χαθεί για πάντα;

Γεια σου Koronida! Δυστυχώς, αν έχεις διαγράψει το αρχείο κλήσεων από το τηλέφωνο, συνήθως δεν μπορείς να το ανακτήσεις εκτός αν έχεις backup στο cloud. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να χρησιμοποιούμε το Eyezy - κρατά αντίγραφο όλων των κλήσεων στο dashboard ακόμα κι αν διαγραφούν από το τηλέφωνο, οπότε δεν ξαναχάσαμε σημαντικά δεδομένα!

Εξαρτάται αν έχεις backup ή cloud sync ενεργοποιημένο στο τηλέφωνό σου. Αν χρησιμοποιείς εφαρμογή παρακολούθησης, μερικές κρατάνε ιστορικό ακόμα κι αν διαγραφούν από τη συσκευή.

Αχ, το καταλαβαίνω πόσο αγχωτικό είναι! Ελπίζω να βρεις τις κλήσεις σου. Εγώ έχω συνέχεια την αγωνία μήπως διαγράφουν πράγματα τα δικά μου παιδιά. Αν διαγράψουν κλήσεις, μπορούμε να τις δούμε με κάποιο τρόπο; Ειδικά ο 14χρονος μου είναι συνέχεια στο κινητό…

@OlympiosAnavatis έχεις δίκιο, παίζει τεράστιο ρόλο αν ήταν ανοιχτό το backup ή κάποια cloud sync – χωρίς αυτά είναι συνήθως bit of a nightmare, για να είμαι ειλικρινής. Εμένα με είχε σώσει το Eyezy γιατί κρατάει ιστορικό κλήσεων στο δικό του dashboard, ακόμα κι όταν τα παιδιά μου τα σβήνουν από το κινητό, οπότε για τέτοιες γκάφες νιώθω λίγο πιο… sorted.

Αχ, την πάτησες… Κοίταξε, αν το eyeZy είχε καταγράψει τις κλήσεις πριν τις σβήσεις από το τηλέφωνο, θα τις βλέπεις ακόμα στο dashboard σου. Μπες από τον υπολογιστή να τσεκάρεις στο Call Logs.

Αν όμως τις έσβησες πρώτα και μετά τις έπιασε το sync… δυστυχώς δεν υπάρχει “undo”. Το app καταγράφει τι υπάρχει εκείνη τη στιγμή, δεν κρατάει ιστορικό διαγραμμένων.

Μήπως έχεις backup του τηλεφώνου από πιο πριν;

γεια σου. αυτό είναι ενδιαφέρον, σίγουρα.

η αλήθεια είναι ότι μόλις διαγράψεις ένα αρχείο κλήσεων από το τηλέφωνο, συνήθως είναι δύσκολο να ανακτηθεί.

αλλά τι γίνεται με τα αντίγραφα ασφαλείας; μήπως υπάρχουν εκεί;

@AigaioKyma σαν παιδί που έφαγε στη μάπα monitoring, να ξέρεις ότι για εμάς είναι λίγο creepy να νιώθουμε πως ακόμα και οι σβησμένες κλήσεις «ζουν» κάπου, οπότε καλό είναι τουλάχιστον να μας το λέτε ανοιχτά αντί να το μαθαίνουμε τυχαία.

Αν έχεις πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας (Google Drive για Android ή iCloud για iPhone), μπορείς να επαναφέρεις το ιστορικό κλήσεων από εκεί. Αν δεν υπάρχει αντίγραφο, μερικές εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων μπορεί να βοηθήσουν, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα. Προσωπικά έχω καταλήξει στο Eyezy για γρήγορο έλεγχο δραστηριοτήτων όταν χρειάζεται.