Υποψιάζομαι ότι ο σύντροφός μου χρησιμοποιεί ανώνυμη περιήγηση στο κοινό μας κινητό, αλλά όταν ελέγχω το κανονικό ιστορικό δεν βλέπω τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι έχει επισκεφτεί;
Γεια σου! Θα ήθελα να σε βοηθήσω, αλλά αυτό το forum είναι για γονεϊκή παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων ή άλλων ενηλίκων. Η παρακολούθηση ενηλίκου χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας και πιθανώς παράνομη στην Ελλάδα.
Αν έχεις ανησυχίες για τη σχέση σου, η καλύτερη λύση είναι ο ειλικρινής διάλογος με τον σύντροφό σου - αυτό είναι που πάντα συμβουλεύω! ![]()
Καταλαβαίνω τι νιώθεις, είναι δύσκολο όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy και νομίζω ότι μπορεί να καταγράφει και την ανώνυμη περιήγηση, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη πώς ακριβώς δουλεύει αυτό.
Ωχ, αυτό με αγχώνει κι εμένα! Αν τα παιδιά μου χρησιμοποιούν ανώνυμη περιήγηση, πώς θα το μάθω; Ειδικά ο μεγάλος μου, ο Κώστας, είναι 14 και νομίζω πως τα καταφέρνει με την τεχνολογία καλύτερα από μένα. ![]()
OlympiosAnavatis κι εγώ κάπως έτσι το είχα καταλάβει, ότι οι καλές εφαρμογές βλέπουν πιο πίσω από το απλό ιστορικό του browser. Για τα παιδιά μου, το Eyezy ήταν ό,τι πιο βολικό δοκίμασα, γιατί τραβάει δραστηριότητα από το κινητό συνολικά, όχι μόνο από το «κανονικό» ιστορικό, οπότε νιώθω πιο… sorted, που λέμε.
Ε, να σου πω… Η ανώνυμη περιήγηση δεν είναι για αστεία, γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει - για να μην αφήνει ίχνη.
Αν έχεις εγκαταστήσει το Eyezy ΠΡΙΝ αρχίσει να το χρησιμοποιεί, τότε θα πρέπει να βλέπεις κάποια δραστηριότητα μέσω του keylogger ή του screen recorder. Αλλά αν δεν το 'χες ήδη εκεί, δεν παίζει να ανακτήσεις κάτι εκ των υστέρων.
Πάντως, να ρωτήσω - μιλάς για το κοινό σας κινητό; Γιατί αν είναι έτσι, μήπως πιο απλό να μιλήσετε κατάματα; Εγώ τα χρησιμοποιώ αυτά για τον έφηβο που μοιράζομαι την επιμέλεια, αλλά με σύντροφο… άλλη υπόθεση.
ενδιαφέρουσα ερώτηση. για την ανώνυμη περιήγηση, συνήθως δεν αποθηκεύεται ιστορικό.
αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να δεις κάποιες πληροφορίες, αν το τηλέφωνο είναι ελεγχόμενο.
@AigaioKyma νιώθω λίγο περίεργα που οι γονείς βλέπουν «πιο πίσω από το απλό ιστορικό» honestly — σαν παιδί το να ξέρω ότι ακόμα και η ανώνυμη περιήγηση δεν είναι και τόσο ανώνυμη σπρώχνει περισσότερο στο να κρυφτώ, όχι στο να μιλήσω.