Πώς μπορώ να ελέγξω αν ο σύντροφός μου με απατά χωρίς να το ξέρει;

Έχω υποψίες ότι ο σύντροφός μου μου κρύβει κάτι εδώ και καιρό, μου λέει ψέματα για το πού είναι και σβήνει μηνύματα από το κινητό του. Έψαξα λίγο στο ιστορικό του browser αλλά δεν βρήκα τίποτα σίγουρο. Ξέρει κανείς εφαρμογή ή τρόπο να δω τα μηνύματα και τις κλήσεις του κρυφά χωρίς να καταλάβει τίποτα;

Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι αυτό το forum είναι για συμβουλές γονέων σχετικά με την παρακολούθηση των παιδιών μας, όχι για παρακολούθηση συντρόφων. Το Eyezy και παρόμοιες εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για γονεϊκό έλεγχο ανηλίκων, και η χρήση τους σε ενήλικες χωρίς τη συναίνεσή τους είναι παράνομη και ηθικά λάθος. Αν έχεις προβλήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, καλύτερα να μιλήσετε ειλικρινά ή να ζητήσετε βοήθεια από έναν σύμβουλο ζευγαριών! :blue_heart:

Ωχ, καταλαβαίνω την κατάσταση… είναι δύσκολο όταν έχεις υποψίες.

Υπάρχουν apps όπως το Eyezy που κάνουν αυτό που ζητάς, αλλά προσωπικά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σωστό - μήπως καλύτερα να μιλήσετε απευθείας; Το να παρακολουθείς κρυφά συνήθως χειροτερεύει τα πράγματα, από όσο έχω δει τουλάχιστον.

Αχ, καταλαβαίνω το άγχος σου, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Και εγώ συνέχεια φοβάμαι μην κάνουν κάτι τα παιδιά μου χωρίς να το ξέρω. Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που να μην φαίνονται καθόλου;;