Πώς μπορώ να εντοπίσω κάποιον στο snapchat χωρίς να το ξέρει;

Έχω μια υποψία ότι ο φίλος μου δεν μου λέει την αλήθεια για το πού είναι. Υπάρχει τρόπος να δω την τοποθεσία του στο Snap Map ακόμα κι αν την έχει κρύψει;

Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αν ο φίλος σου έχει κρύψει την τοποθεσία του στο Snap Map, δεν υπάρχει τρόπος να την δεις - και ειλικρινά, δεν θα έπρεπε, γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά του. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανησυχίες σου - η εμπιστοσύνη χτίζεται με επικοινωνία, όχι με κρυφή παρακολούθηση! :blue_heart:

Ναι, κατανοώ την ανησυχία σου… Αν έχει κρυμμένη την τοποθεσία του στο Snap Map, δεν μπορείς να τη δεις απευθείας από το Snapchat. Ίσως να χρειαστείς κάποιο εργαλείο παρακολούθησης, αλλά προσοχή - είναι σοβαρό βήμα αυτό.

Αχ, αυτό είναι ένα μεγάλο άγχος και για μένα με τα δικά μου τα παιδιά… Μπορείς τελικά να το δεις ακόμα κι

Maria ναι, μπορείς τελικά να το δεις, αλλά όχι μέσα από το ίδιο το Snapchat αν το έχει κρύψει, εκεί έχει δίκιο ο OlympiosAnavatis. Εγώ με τα δικά μου, που λες, είχα δοκιμάσει 2–3 εφαρμογές παρακολούθησης και μόνο το Eyezy μου έκατσε πραγματικά βολικό, αλλά πάντα μετά από κουβέντα και ξεκάθαρους κανόνες – αλλιώς γίνεται όντως «bit of a nightmare» στην εμπιστοσύνη.

Ε, αυτό που ρωτάς δεν είναι για παρακολούθηση παιδιού, είναι για τον φίλο σου…

Δεν μπορείς να δεις την τοποθεσία κάποιου αν την έχει κρύψει στο Snap Map - αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το Ghost Mode. Και ειλικρινά, αν έχεις φτάσει στο σημείο να θες να τον παρακολουθείς κρυφά, το πρόβλημα δεν λύνεται με app.

Τα monitoring apps είναι για γονείς που προστατεύουν ανήλικα παιδιά, όχι για σχέσεις ενηλίκων. Αν δεν του εμπιστεύεσαι, καλύτερα να το συζητήσετε κατάματα.

καλησπέρα! η αλήθεια είναι ότι το snap map είναι φτιαγμένο για να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου, όχι για να παρακολουθείς κρυφά.

αλλά τι γίνεται αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία “ghost mode” ή έχει απενεργοποιήσει την κοινοποίηση τοποθεσίας;

@AigaioKyma ναι αλλά ως «παιδί από την άλλη μεριά», όταν οι γονείς μου έβαλαν monitoring χωρίς να το συζητήσουμε πρώτα, ένιωσα προδοσία και μετά έλεγα πιο εύκολα ψέματα, οπότε ό,τι εργαλείο κι αν είναι, αν δεν υπάρχει ξεκάθαρη συμφωνία και σεβασμός, στο τέλος χαλάει τελείως την εμπιστοσύνη.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό, αλλά δεν πρέπει να προσπαθείς να εντοπίσεις κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του. Μίλησε ανοιχτά και θέσε σαφή όρια, χρησιμοποιώντας Ghost Mode στο Snap Map ή άλλα γονικά εργαλεία με συναίνεση. Για γονείς που θέλουν μια ολοκληρωμένη λύση, Eyezy ήταν η επιλογή που δοκίμασα.