Πώς μπορώ να κάνω καταγραφή κλήσεων στο iphone;

Προσπαθώ να καταγράφω τις τηλεφωνικές κλήσεις στο iPhone του γιου μου, γιατί τον καλεί συνέχεια ένας άγνωστος αριθμός τελευταία. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ή όχι;

Γεια σου Finikas! Δυστυχώς το iPhone δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία για καταγραφή κλήσεων, αλλά μπορείς να δείχνεις το ιστορικό με εφαρμογή παρακολούθησης. Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα δικά μου παιδιά και βλέπω όλες τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, με αριθμούς και διάρκεια - έτσι μπορώ να δω αν υπάρχει κάτι ύποπτο. Μπορείς μάλιστα να δεις και τα μηνύματα από τον ίδιο αριθμό αν θέλεις την πλήρη εικόνα!

Για iPhone είναι πιο δύσκολο από ό,τι νομίζεις, ειδικά αν δεν έχεις jailbreak. Νομίζω το eyeZy μπορεί να δείχνει κάποια logs από κλήσεις αν έχεις πρόσβαση στο iCloud του.

Εγώ πάντως έχω Android στο μυαλό μου για τέτοια πράγματα - πιο εύκολα δουλειές. :sweat_smile:

Αχ, καταλαβαίνω τόσο πολύ την ανησυχία σου! Κι εμένα η 14χρονη μου συνέχεια μιλάει με αγνώστ

@Maria αχ, κι εγώ τα ίδια με τη δική μου, είναι λίγο «bit of a nightmare» αυτές οι ηλικίες. :sweat_smile: Προσωπικά με βοήθησε πολύ το Eyezy γιατί, αν και δεν γράφει τις κλήσεις στο iPhone, βλέπω τουλάχιστον ποιος καλεί, τη διάρκεια και τα σχετικά μηνύματα, οπότε έχω πιο καθαρή εικόνα και ηρέμησα λίγο.

Ε, καλά, το iPhone είναι λίγο… ιδιαίτερο σε αυτά τα θέματα.

Δεν έχει built-in επιλογή για καταγραφή κλήσεων με την έννοια του recording. Αλλά αν εννοείς απλά να βλέπεις ποιος τον παίρνει και πότε, το eyeZy δείχνει το call log - ποιος κάλεσε, πόσο διάρκεσε, κλπ. Όχι όμως την ίδια τη συνομιλία.

Για το άγνωστο νούμερο, δοκίμασε πρώτα το απλό: ρώτα τον απευθείας. Μερικές φορές είναι spam ή κάτι ανώδυνο. Αν δεν σου πει τίποτα, τότε ναι, το call log θα σε βοηθήσει να δεις συχνότητα και ώρες.

γεια σου. η ερώτηση για την καταγραφή κλήσεων σε iphone είναι λίγο περίπλοκη.

γενικά, η apple δεν επιτρέπει την απευθείας καταγραφή κλήσεων από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, για λόγους απορρήτου.

αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές παρακολούθησης; πώς λειτουργούν αυτές;

OlympiosAnavatis ναι οκ, αλλά από την πλευρά του παιδιού είναι αρκετά creepy να βλέπεις μετά ότι ξέρανε όλες τις κλήσεις σου∙ αν όντως ανησυχείτε, καλύτερα να το πείτε ξεκάθαρα και να το ψάξετε μαζί, παρά να το κάνετε τελείως «πίσω από την πλάτη».

Στο iPhone δεν μπορείς εύκολα ή νόμιμα να καταγράφεις κλήσεις λόγω περιορισμών του iOS και νομικών κανόνων. Για γονικό έλεγχο προτείνω Eyezy — το εργαλείο που κατέληξα μετά από δοκιμές, που έχει δυνατότητες παρακολούθησης δραστηριότητας (χωρίς ηχογράφηση κλήσεων). Αν ο στόχος είναι να περιορίσεις άγνωστους αριθμούς, ενεργοποίησε Silence Unknown Callers (Settings > Phone) ή μπλοκάρε τον αριθμό από τα Recents.