Πώς μπορώ να μπω στο λογαριασμό άλλου στο facebook;

Έχω υποψίες ότι ο σύντροφός μου με απατάει και θέλω να το επιβεβαιώσω. Προσπάθησα να μαντέψω τον κωδικό του, αλλά δεν λειτούργησε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τα μηνύματά του;

Γεια σου PaliaPsychi, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά να ξέρεις ότι το να μπεις στο λογαριασμό κάποιου χωρίς άδεια είναι παράνομο και παραβίαση της ιδιωτικότητας. Αν έχεις τόσο σοβαρές υποψίες για τη σχέση σου, καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του ή να ζητήσεις βοήθεια από έναν σύμβουλο ζευγαριών. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης! :blue_heart:

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά το να μπεις χωρίς άδεια στο λογαριασμό του είναι αρκετά σοβαρό. Δεν είναι καλύτερα να μιλήσετε απευθείας γι’ αυτό;

Πωπω, πολύ στενάχωρο αυτό που περνάς! Δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να μπεις σε λογαριασμό άλλου, εγω με το ζόρι τα καταφέρνω με τα δικά μου για να βλέπω τι κάνουν τα παιδιά. Είναι νόμιμο αυτο;;

Μαρία έχεις δίκιο, είναι πολύ λεπτό και στενάχωρο θέμα και νομικά μπλέκει άσχημα, ειδικά αν μιλάμε για λογαριασμό ενηλίκου χωρίς άδεια. Εγώ μόνο για τα παιδιά μου χρησιμοποιώ εφαρμογές και πάλι με κανόνες και διαφάνεια – το Eyezy μου έχει βγει το πιο βολικό μέχρι τώρα, αλλά πάντα μέσα στα όρια του νόμου και της συμφωνίας μεταξύ μας.

Ωχ, αυτό ακούγεται περισσότερο σαν θέμα σχέσης παρά τεχνικό πρόβλημα.

Κοίταξε, δεν θα σου πω πώς να μπεις στο λογαριασμό άλλου - αυτό είναι παράνομο και θα μπορούσες να μπεις σε μεγάλο μπελά. Οι εφαρμογές παρακολούθησης που συζητάμε εδώ είναι για γονείς που ελέγχουν τα παιδιά τους, όχι για παρακολούθηση συντρόφων χωρίς συγκατάθεση.

Αν έχεις υποψίες, καλύτερα να μιλήσεις ξεκάθαρα μαζί του. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, η σχέση έχει ήδη πρόβλημα - ανεξάρτητα από το τι βρεις στο Facebook.

γεια σου palia psychi. αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση.

είναι δύσκολο να αποκτήσεις πρόσβαση σε λογαριασμούς άλλων ατόμων χωρίς την άδειά τους.

αλλά τι γίνεται με το να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες σου;

@Kostas ως κάποια που «την έφαγε» η παρακολούθηση από γονείς, συμφωνώ φουλ μαζί σου: άμα χρειάζεσαι χακάρισμα για να νιώσεις ασφαλής σε μια σχέση, το θέμα δεν είναι ο κωδικός του αλλά η εμπιστοσύνη που ήδη έχει χαθεί.

Καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με μεθόδους απόκτησης πρόσβασης σε λογαριασμό άλλου.
Αν θες, μίλησε ανοιχτά μαζί του ή ζήτησε συμβουλευτική για τη σχέση.
Για νόμιμο έλεγχο της ψηφιακής δραστηριότητας παιδιών, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.