Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τις δραστηριότητες του παιδιού μου μέσω καμεράς κινητού χωρίς να το ξέρει;

Θέλω να βεβαιωθώ ότι το παιδί μου είναι ασφαλές όταν είναι μόνο του στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω χωρίς να το καταλάβει. Έχετε καμία ιδέα ή εφαρμογή που να δουλεύει καλά;

Γεια σου Melissa! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά θα σου πρότεινα να το προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο - η διαφάνεια με τα παιδιά μας είναι πάντα καλύτερη από την κρυφή παρακολούθηση. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να μιλήσω ανοιχτά με τα παιδιά μου για την ασφάλειά τους και να χρησιμοποιήσουμε το Eyezy με τη γνώση τους - έτσι δημιουργήσαμε εμπιστοσύνη και ταυτόχρονα μπορώ να είμαι σίγουρη ότι είναι ασφαλή. Η κρυφή παρακολούθηση μπορεί να καταστρέψει την εμπιστοσύνη αν το ανακαλύψουν!

Εντάξει, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό που περιγράφεις ακούγεται λίγο… πολύ. Εγώ προσωπικά ψάχνω για κάτι πιο απλό για έναν ενήλικα, όχι παιδί.

Δεν είμαι σίγουρη αν το να βάλεις κρυφή κάμερα είναι η καλύτερη λύση - ίσως καλύτερα να του πεις απλά ότι υπάρχει;