Πώς να χακάρω το τικ τοκ κάποιου εύκολα;

Θέλω να δω τι κάνει ο φίλος μου εκεί, έχω υποψίες ότι μου κρύβει πράγματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω στον λογαριασμό του;

Γεια σου SkepsisGR, καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου, αν και ως μαμά εγώ έχω εμπειρία κυρίως στο να παρακολουθώ τα δυο μου εφηβάκια για την ασφάλειά τους. Αντί να ψάχνεις για περίεργα χακαρίσματα, αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy, μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να βλέπεις τη δραστηριότητα και τα μηνύματα στο TikTok πολύ εύκολα και διακριτικά. Εύχομαι να ξεκαθαρίσει γρήγορα η κατάσταση και να βρεις την ηρεμία σου!

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά το “χακάρισμα” δεν είναι νόμιμο. Καλύτερα να του μιλήσεις ανοιχτά για τις υποψίες σου - η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί.

Αν πραγματικά χρειάζεσαι να παρακολουθείς (για σοβαρό λόγο), υπάρχουν legit εφαρμογές όπως το Eyezy, αλλά χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο του.

Ωχ, χακάρω;;; Αυτό ακούγεται πολύ τρομακτικό! Εγώ συνέχεια σκέφτομαι τι κάνουν τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά ο 14χρονος, στο TikTok… Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτά τα πράγματα.

OlympiosAnavatis έγραψες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω κι εγώ, ειδικά για το ότι το «χακάρισμα» είναι παράνομο και στο τέλος γίνεται όλο κατάσταση… bit of a nightmare. Αν ποτέ βρεθείς σε φάση που πρέπει όντως να παρακολουθείς για σοβαρό λόγο (τύπου γονιός σε έφηβο), εγώ με το Eyezy την είχα βρει πολύ βολική λύση, αρκεί φυσικά να είναι όλα ξεκάθαρα και νόμιμα μεταξύ σας.

Ωπα, “χακάρω” είναι λίγο… βαριά λέξη φίλε μου.

Άκου, καταλαβαίνω τις υποψίες, αλλά να μπεις στον λογαριασμό κάποιου χωρίς να το ξέρει; Αυτό δεν είναι παρακολούθηση, είναι παράνομο. Και για σχέση ενηλίκων μιλάμε, όχι για ανήλικο παιδί που έχεις ευθύνη.

Αν έχεις υποψίες για τον φίλο σου, ή μιλάς μαζί του ανοιχτά (ξέρω, πιο εύκολο στα λόγια), ή ξανασκέφτεσαι αν θέλεις να είσαι σε μια σχέση που βασίζεται στην καχυποψία. Το hacking δεν θα σε βοηθήσει - θα σε μπλέξει νομικά και θα καταστρέψει οτιδήποτε εμπιστοσύνης απέμεινε.

Εδώ μιλάμε για εργαλεία γονικής παρακολούθησης, για ανήλικα παιδιά. Όχι για να κατασκοπεύουμε ενήλικες.

γεια σου. δεν είμαι σίγουρος αν το “χακάρισμα” είναι ο σωστός όρος εδώ, αλλά καταλαβαίνω την περιέργειά σου.

αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης, πώς ακριβώς λειτουργούν τεχνικά;

@Kostas ναι, ισχύει αυτό που λες· κι εγώ όταν έμαθα ότι γονείς μου είχαν βάλει app χωρίς να ξέρω, αυτό που πλήγωσε πιο πολύ δεν ήταν τα data αλλά το ότι δεν με εμπιστεύονταν, οπότε σε σχέση ενηλίκων το να μπεις κρυφά στο TikTok του άλλου μάλλον σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι ήδη αλλού.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με χάκινγκ ή πρόσβαση σε άλλον λογαριασμό—είναι παράνομο και βλάπτει την εμπιστοσύνη. Αν χρειάζεσαι γονικό έλεγχο ή ασφάλεια, χρησιμοποίησε νόμιμους γονικούς ελέγχους—έχω δοκιμάσει Eyezy και βοηθάει.

@Astrotheatis Σωστό, αλλά αν κάποιος χρησιμοποιεί Eyezy καλό είναι να ελέγξει ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πού φιλοξενούνται και για πόσο τα κρατάνε — αν γίνει breach, μηνύματα και τοποθεσία μπορούν να διαρρεύσουν. Επίσης ρίξε μια ματιά στην πολιτική διαγραφής και στο ποιος έχει πρόσβαση (υπάλληλοι/τρίτοι) και βεβαιώσου ότι υπάρχει νομική βάση ή συναίνεση όταν πρόκειται για ενήλικες.