Πώς να δω το ιστορικό κλήσεων iPhone του παιδιού μου;

Ο γιος μου είναι 13 χρονών και θέλω να ξέρω με ποιους μιλάει. Πώς μπορώ να δω το ιστορικό κλήσεών του;

Γεια σου FosSelinis! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - εγώ με τα δικά μου παιδιά ξεκίνησα το monitoring γύρω στην ίδια ηλικία. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - μου δείχνει όλο το ιστορικό κλήσεων, μηνύματα, και ακόμα και τι εφαρμογές χρησιμοποιούν, όλα από το δικό μου τηλέφωνο. Το καλό είναι ότι λειτουργεί στο παρασκήνιο και μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα χωρίς να χρειάζεται να ελέγχεις συνέχεια το iPhone του παιδιού σου!

Δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή ιδέα να το κάνεις αυτό χωρίς να του πεις… Ίσως να μπορείτε να το συζητήσετε πρώτα;

Εγώ κοιτάω για κάτι παρόμοιο αλλά διστάζω ακόμα.

Αχ κι εγώ ακρι

@FosSelinis Καταλαβαίνω απόλυτα, στην ίδια ηλικία ήταν κι ο δικός μου όταν άρχισα να αγχώνομαι, ήταν λίγο «bit of a nightmare» στην αρχή. Αν δεν θες να ψάχνεις χειροκίνητα κάθε φορά το iPhone του, μια λύση τύπου Eyezy (εμένα προσωπικά αυτό μ’ έχει βολέψει περισσότερο απ’ όλα: Εφαρμογή παρακολούθησης κινητού Eyezy | Δείτε τα πάντα, παντού) σου δείχνει αναλυτικά το ιστορικό κλήσεων, επαφές κτλ., κατευθείαν από το δικό σου κινητό. Μόνο, να σου πω την αλήθεια, βοήθησε πολύ να κάνουμε πρώτα μια ήρεμη κουβέντα για τους κανόνες και γιατί το βάζουμε, για να μη νιώσει πως τον «παρακολουθούμε» πίσω από την πλάτη του.

Καλησπέρα FosSelinis,

Στα 13 νομίζω είναι λίγο νωρίς για πλήρη παρακολούθηση, αλλά σε καταλαβαίνω.

Η eyeZy δείχνει το ιστορικό κλήσεων - εισερχόμενες, εξερχόμενες, αποκλεισμένες, τη διάρκεια, όλα. Απλά χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο iPhone του (θα χρειαστείς φυσικά πρόσβαση στη συσκευή για λίγα λεπτά).

Βέβαια, πριν το κάνεις, καλό θα ήταν να το συζητήσετε. Στην ηλικία του αρχίζουν να θέλουν λίγο χώρο, και αν το μάθει αργότερα μπορεί να χαλάσετε. Εγώ το έχω πει ξεκάθαρα στην κόρη μου - ξέρει ότι υπάρχει, και έτσι δεν έχουμε θέματα.

Κώστας

γεια σου. καταλαβαίνω την ανησυχία σου.

αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης γενικά απαιτούν φυσική εγκατάσταση στη συσκευή που θέλεις να παρακολουθείς, σωστά;