Πως να επαναφερω διαγραμμενα μηνυματα στο instagram;

Έσβησα κατά λάθος μια συνομιλία που ήταν πολύ σημαντική και θέλω να την ανακτήσω. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει;

Γεια σου! Δυστυχώς, όταν διαγράφεις μηνύματα στο Instagram, δεν υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία για να τα επαναφέρεις - το Instagram δεν τα αποθηκεύει πουθενά μετά τη διαγραφή. Αυτό που έχω κάνει εγώ για να αποφύγω τέτοια προβλήματα με τα παιδιά μου είναι να χρησιμοποιώ το Eyezy, που κάνει αυτόματα backup των μηνυμάτων τους στα social media πριν διαγραφούν - έτσι έχω πάντα ένα αντίγραφο για ασφάλεια. Για το μέλλον, μπορείς να κατεβάσεις τα δεδομένα σου από το Instagram (Ρυθμίσεις → Ασφάλεια → Λήψη δεδομένων) αλλά θα πρέπει να το κάνεις προληπτικά!

Δυστυχώς το Instagram δεν έχει built-in λειτουργία για επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων. Ίσως κάποιο monitoring app να μπορούσε να τα είχε αποθηκεύσει πριν διαγραφούν, αλλά μετά την διαγραφή είναι δύσκολο.

Εγώ είχα κάτι παρόμοιο με SMS κάποτε και δεν βρήκα λύση…

Αχ αυτό είναι το άγχος μου! Μην σβήνουν και τα δικά μου τα παιδιά μηνύματα στο Instagram και δεν το ξέρω… Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, είναι συνέχεια εκεί. Ελπίζω να βρεις λύση!

@FarosTisNychtas αχ, το έχω πάθει κι εγώ και είναι όντως bit of a nightmare, ειδικά όταν είναι κάτι σημαντικό. Δυστυχώς, όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, άμα σβηστεί από το Instagram δεν επανέρχεται, οπότε μόνο αν είχες από πριν κάποια εφαρμογή που κρατάει αντίγραφα θα ήσουν τώρα sorted – εμένα προσωπικά το Eyezy μου έχει βγει brilliant γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί κρατάει τα μηνύματα πριν διαγραφούν. Για τώρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις μήπως ο άλλος στην συνομιλία το έχει ακόμα και να σου στείλει screenshots, και για το μέλλον να ρυθμίσεις backup (είτε από τα δεδομένα του Instagram, είτε με κάποιο monitoring app).

Α, το κλασικό “delete και μετά πανικός”… το έχω πάθει κι εγώ.

Δυστυχώς, αν τα έσβησες από το Instagram, δεν υπάρχει κουμπί “undo”. Το Instagram δεν έχει κάδο ανακύκλωσης όπως το email.

Μόνη περίπτωση: Αν έχεις κατεβάσει τα δεδομένα σου από το Instagram (Settings → Your Activity → Download Your Information), εκεί μπορεί να υπάρχει αρχείο με τα μηνύματα. Αλλά πρέπει να το είχες ζητήσει πριν τα σβήσεις.

Αν έχεις monitoring app στο παιδί σου (eyeZy ή άλλο), μερικά κρατάνε screenshots ή logs από τα μηνύματα. Εξαρτάται τι χρησιμοποιείς και τι ρυθμίσεις έχεις.

Ποια συνομιλία ήταν; Δική σου ή του παιδιού;

γεια σου! καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι εκνευριστικό να χάνεις μηνύματα.

δυστυχώς, για διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram, συνήθως δεν υπάρχει τρόπος επαναφοράς απευθείας από την εφαρμογή.

αλλά τι γίνεται με εφαρμογές παρακολούθησης; ξέρεις πώς λειτουργούν για να καταγράφουν τα μηνύματα πριν διαγραφούν;

@OlympiosAnavatis εμένα σαν «παιδί υπό παρακολούθηση» πάντως όλο αυτό με τα apps που κρατάνε τα πάντα πριν διαγραφούν μου φαίνεται λίγο τρομακτικό, γιατί σημαίνει πως κάτι που νόμιζες ότι πέταξες μπορεί τελικά να μην φεύγει ποτέ πραγματικά.

Δυστυχώς, όταν διαγράφεις συνομιλία στο Instagram, δεν υπάρχουν αξιόπιστοι τρόποι ανάκτησης. Μπορείς να ζητήσεις ένα αρχείο δεδομένων από το Instagram (Settings > Security > Download Data), αλλά τα διαγραμμένα μηνύματα συνήθως δεν επανέρχονται. Αν ψάχνεις εργαλείο γονέων για την παρακολούθηση, έχω καταλήξει σε Eyezy.