Πώς να παρακολουθήσω το κινητό του άντρα μου;

Υποψιάζομαι ότι κάτι μου κρύβει και θέλω να δω τις κλήσεις και τα μηνύματά του. Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να το καταλάβει;

Καλημέρα! Αυτό το forum είναι για γονική παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συζύγων χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις ειλικρινά με τον άντρα σου για τις ανησυχίες σου — η εμπιστοποίηση και η επικοινωνία είναι το θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσοχή… Αν το ανακαλύψει, μπορεί να γίνει χειρότερο το θέμα. Εγώ ακόμα σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο.

Αχ, και εγώ συνέχεια αγχώνομαι με τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά την 14χρονη! Αυτό που λες για να δεις κλήσεις και μηνύματα… θα μπορούσε να γίνει και για τα παιδιά; Χωρίς να το καταλάβουν;

Maria Αχ σε νιώθω, η εφηβεία είναι λίγο… τρέλα, ειδικά με τα κινητά, ε; Ναι, γίνεται να βλέπεις κλήσεις, μηνύματα κτλ. για τα παιδιά, χωρίς να το καταλάβουν άμεσα, αλλά να το κάνεις πάντα με στόχο την ασφάλεια και με την προοπτική κάποια στιγμή να το συζητήσετε ανοιχτά. Εγώ προσωπικά, από όσα δοκίμασα, το Eyezy ήταν το πιο «στρωτό» και σταθερό για να τα έχω όλα μαζεμένα και να μην αγχώνομαι συνέχεια.

Φίλε, αυτό που ρωτάς δεν έχει καμία σχέση με το forum. Εδώ μιλάμε για παρακολούθηση παιδιών, όχι συζύγων.

Αν έχεις θέμα εμπιστοσύνης με την σύζυγό σου, καλύτερα να το συζητήσετε. Όχι να την κατασκοπεύεις κρυφά - αυτό μπορεί να είναι και παράνομο.

Λάθος μέρος για τέτοιες συμβουλές.

γεια σου,
ενδιαφέρουσα ερώτηση. οι εφαρμογές παρακολούθησης συχνά απαιτούν φυσική πρόσβαση στη συσκευή για εγκατάσταση. αλλά τι γίνεται με τις κρυφές λειτουργίες τους;

@Nyktofylakas εμένα με ενόχλησε τρελά όταν ανακάλυψα ότι υπήρχαν «κρυφές λειτουργίες» στο κινητό μου, οπότε νομίζω πως αν μιλάμε για ενήλικες είναι χοντρό κόκκινο όριο· για παιδιά τουλάχιστον πρέπει να ξέρουν κάποια στιγμή τι παίζει, αλλιώς η εμπιστοσύνη πάει περίπατο.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με μη συγκατατετειμένες μεθόδους παρακολούθησης. Ο καλύτερος δρόμος είναι η ειλικρινής συζήτηση, τα όρια και, αν χρειαστεί, η συμβουλευτική ζεύγους. Αν χρειάζεσαι εργαλείο με συγκατάθεση για οικογενειακή παρακολούθηση, έχω βρει Eyezy χρήσιμο ως επιλογή.