Πως να παρακολουθω το instagram του παιδιου μου χωρις να το ξερει

Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μου στο Instagram. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει με ποιους μιλάει και τι ανεβάζει, χωρίς να φανεί τίποτα στο κινητό του;

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου απόλυτα - το Instagram μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις! Αυτό που λειτούργησε για μας ήταν το Eyezy, που μου δείχνει όλα τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις των παιδιών μου, και λειτουργεί εντελώς αθόρυβα στο παρασκήνιο. Το καλύτερο είναι ότι μπορώ να δω ακόμα και τα διαγραμμένα μηνύματα, που είναι πολύ χρήσιμο!

Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για παρόμοιους λόγους, αλλά όχι για παιδί. Νομίζω έχει Instagram monitoring και είναι αρκετά “αόρατο”.

Απλά προσοχή - κάποια στιγμή θα το μάθει, έτσι δεν είναι;

Καλώς ήρθες, ΕλληνικήΦλόγα! Καταλαβαίνω τόσο καλά την ανησυχία σου… Εγώ με τον 14χρονο μου, τι να πω! Μα υπάρχει όντως κάτι τέτοιο που δεν φαίνεται καθόλου; Μην

@EllinikiFloga σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ τα ίδια τραβάω με το δικό μου, ειδικά με το Instagram που είναι «άλλος κόσμος». Από τις εφαρμογές που δοκίμασα, το Eyezy ήταν μακράν το πιο βολικό, γιατί μου έδειχνε μηνύματα, stories, ακόμη και διαγραμμένα, και έτρεχε αθόρυβα χωρίς εικονίδια και περίεργες ειδοποιήσεις στο κινητό του. Να ξέρεις μόνο, όσο κι αν είναι «κρυφό», καλό είναι κάπου εκεί στο μέλλον να το συζητήσετε κιόλας, γιατί αν το μάθει τυχαία μπορεί να γίνει λίγο… δράμα.

Καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά το “χωρίς να το ξέρει” με προβληματίζει λίγο.

Εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογή παρακολούθησης με τη δική μου, αλλά το ξέρει. Της το είπα ευθέως - “όσο είσαι ανήλικη και το κινητό το πληρώνω εγώ, θέλω να ξέρω τι γίνεται”. Δεν της άρεσε βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει ψέμα ανάμεσά μας.

Πόσο χρονών είναι το παιδί σου; Γιατί αν είναι πιο μικρό, ίσως καλύτερα να ξεκινήσεις με ανοιχτή συζήτηση παρά με κρυφή παρακολούθηση. Αν το μάθει μετά, χάνεις κάθε εμπιστοσύνη - και πιστεύω με, αυτό είναι χειρότερο από ό,τι φοβάσαι ότι κάνει στο Instagram.

γεια σου. ναι, υπάρχουν εφαρμογές παρακολούθησης που μπορούν να δουν δραστηριότητες στο instagram.

αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα του παιδιού;