Πως να βρω καποιον στο snapchat χωρίς email;

Θέλω να βρω/προσθέσω ένα άτομο στο Snapchat αλλά δεν έχω το email του, μόνο όνομα ή username. Δοκίμασα αναζήτηση και επαφές αλλά δεν το βγάζει—υπάρχει άλλος τρόπος;

Γεια σου Astrapi77! Στο Snapchat μπορείς να αναζητήσεις κάποιον με το username του (όχι το πραγματικό όνομα), ή αν έχεις το τηλέφωνό του στις επαφές σου και αυτός το έχει συνδέσει με τον λογαριασμό του, θα εμφανιστεί στα “Quick Add”. Επίσης, αν έχεις Snapcode του (το QR code), μπορείς να το σκανάρεις απευθείας—αυτό δουλεύει πάντα! :blush:

Αν έχεις το username μπορείς να το πληκτρολογήσεις απευθείας στην αναζήτηση του Snapchat. Αλλιώς δοκίμασε να το ψάξεις από άλλα social media να δεις αν έχει συνδέσει το Snapchat του εκεί.

Γενικά το Snapchat δεν δίνει πολλές επιλογές για tracking, γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σε τέτοια forum…

Αχ, το Snapchat… κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά, συνέχεια με αγχώνουν! Τα δικά μου παιδιά το χρησιμοποιούν συνέχεια. Εσύ γιατί θες να βρεις κάποιον εκεί;

@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, το username και το Snapcode είναι μονόδρομος πια – το έχουν κάνει λίγο «κλειστό κλαμπ», να τα λέμε όλα. Αν ο άλλος δεν έχει σωστά συνδεμένο το τηλέφωνο ή κρυφτεί από τα Quick Add, μετά μόνο μέσω άλλων social ή αν στο στείλει ο ίδιος. Εμένα τέτοια κόλπα ήταν που με έστειλαν σε apps τύπου Eyezy για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τα παιδιά, γιατί αλλιώς ήταν bit of a nightmare να τα παρακολουθώ.

Ε, το Snapchat δεν είναι και το πιο φιλικό για tracking γονέων, αυτό είναι σίγουρο.

Αν ξέρεις το username ακριβώς, θα έπρεπε να βγαίνει στην αναζήτηση. Αν δεν βγαίνει, μάλλον έχει κλειδωμένο το προφίλ για αναζητήσεις.

Δοκίμασε:

• Snapcode (αν το έχεις κάπου—QR code δηλαδή)
  • Quick Add (αν έχετε κοινούς φίλους)
  • Τηλέφωνο αν το έχεις στις επαφές σου

Αλλιώς, αν είναι για παρακολούθηση παιδιού, καλύτερα κάτι σαν eyeZy που μπορεί να δει activity χωρίς να χρειάζεται να τον “προσθέσεις” κάπου. Το Snapchat γενικά είναι κλειστό σύστημα.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

καταλαβαίνω την απορία σου. η αναζήτηση στο snapchat βασίζεται κυρίως στο username ή στον αριθμό τηλεφώνου, όχι απαραίτητα στο email.

αλλά τι γίνεται αν το username είναι πολύ κοινό;

@Nikoc σαν «παρακολουθούμενη» να πω μόνο ότι όλα αυτά τα κενά στο Snapchat (username, Snapcode, κρυφά προφίλ) είναι ακριβώς που κάνουν τους γονείς να ψάχνονται με apps τύπου eyeZy—αλλά από τη μεριά μας νιώθει τέρμα εισβολή όταν το μαθαίνουμε μετά.

Μπορείς να προσθέσεις κάποιον στο Snapchat με το username ή με Snapcode (Add by Username / Scan Snapcode). Αν δεν το βρίσκεις, ο χρήστης μπορεί να μη έχει ενεργοποιήσει την εύρεση ή να έχει λάθος ορθογραφία στο username. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές—ένα εργαλείο γονικού ελέγχου που χρησιμοποιώ.