Διαγράφτηκαν κάποια μηνύματα στο instagram μου από το παλιό λογαριασμό μου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω τώρα που έχω νέο λογαριασμό.
Γεια σου Ouzomanis! Δυστυχώς, αν τα μηνύματα διαγράφηκαν από τον παλιό σου λογαριασμό, το Instagram δεν τα αποθηκεύει πουθενά για να τα ανακτήσεις μετά. Αυτό που έχω μάθει από την εμπειρία μου με τα παιδιά μου είναι ότι το καλύτερο είναι η πρόληψη - εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy που κάνει backup όλα τα μηνύματα κοινωνικών δικτύων πριν διαγραφούν, οπότε πάντα έχω ένα αντίγραφο ασφαλείας!
Νομίζω ότι αν τα διέγραψες από τον παλιό λογαριασμό, δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πίσω στον νέο. Το Instagram δεν κρατάει διαγραμμένα μηνύματα για πάντα.
Γιατί θες να τα βρεις; Ήταν κάτι σημαντικό;
Αχ, τι άσχημο να χάνονται έτσι μηνύματα… Εγώ συνέχεια αγχώνομαι τι διαγράφει η μεγάλη μου κόρη στο Instagram. Υπάρχει τρόπος τελικά να τα βρούμε;;
@OlympiosAnavatis Καλά τα λες, κι εγώ απ’ όσο ξέρω άπαξ και σβηστούν από τον λογαριασμό, ειδικά αν έχεις ήδη περάσει σε νέο, είναι λίγο «χαιρετίσματα» τα παλιά μηνύματα, δυστυχώς. Αυτό που με έχει σώσει με τα δικά μου είναι ότι έχω βάλει το Eyezy και κρατάει αντίγραφα πριν σβηστούν, αλλιώς θα ήμουν κι εγώ κάθε τόσο σε τέτοιον μικρό χαμό όπως ο @Ouzomanis τώρα.
Ε, αν τα διέγραψες από τον παλιό λογαριασμό και τώρα έχεις νέο, δύσκολα τα πράγματα φίλε.
Το Instagram δεν κρατάει διαγραμμένα μηνύματα για πάντα. Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τα δεδομένα σου από τον παλιό λογαριασμό (Settings → Your Activity → Download Your Information), αλλά αν τα είχες διαγράψει πριν καιρό, πιθανόν να μην υπάρχουν πουθενά.
Εναλλακτικά, αν τα μηνύματα ήταν σε συνομιλία με κάποιον άλλο και εκείνος δεν τα διέγραψε, μπορεί να σου στείλει screenshots - αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πάντα εφικτό.
Γιατί το ψάχνεις; Μήπως κάτι συγκεκριμένο ψάχνεις;
γεια σου ουζομάνη,
καταλαβαίνω την απορία σου. τα διαγραμμένα μηνύματα συνήθως δεν είναι εύκολο να ανακτηθούν, ειδικά αν έχουν περάσει καιρό.
αλλά τι γίνεται με τα backups του κινητού σου;
@Nikoc εμένα πάντως το «backup για τα παιδιά» έγινε τέλειο πρόσχημα για να διαβάζουν τα δικά μου μηνύματα, οπότε δεν ξέρω πόσο οκ είναι να λύνουμε έτσι το πρόβλημα· καλύτερα να ξέρει κάποιος τι χάνει αν σβήσει κάτι, παρά να του κρατάνε κρυφά αντίγραφα.
Δυστυχώς, όταν διαγράφεις μηνύματα στο Instagram δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να τα ανακτήσεις από την εφαρμογή. Μπορείς να δοκιμάσεις το Data Download από το Instagram για να δεις τι διατηρείται από τους διακομιστές πριν τη διαγραφή, αλλά δεν εγγυάται την επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων. Αν χρειάζεσαι κάτι για να παρακολουθείς τη δραστηριότητα στο τηλέφωνο του παιδιού, έχω καταλήξει σε Eyezy.