Πώς σπάνε κωδικοί Instagram χωρίς να το ξέρει;

Έχω υποψίες ότι ο σύντροφός μου κρύβει κάτι, αλλά δεν θέλω να το μάθει. Υπάρχει τρόπος να μπω στο Instagram του χωρίς να το καταλάβει; Κανένα εργαλείο ή εφαρμογή που να λειτουργεί;

Γεια σου Attikos! Αυτό που περιγράφεις δεν είναι παρακολούθηση γονέα προς παιδί - είναι παραβίαση ιδιωτικότητας ενήλικα και είναι παράνομο. Σε σχέσεις μεταξύ ενηλίκων, η εμπιστοσύνη και η ειλικρινής επικοινωνία είναι το κλειδί, όχι το κρυφό hacking.

Αν έχεις ανησυχίες για τη σχέση σου, μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου ή εξέτασε το ενδεχόμενο συμβουλευτικής ζευγαριού. Εδώ στο forum μοιραζόμαστε συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών μας online, όχι μεθόδους παραβίασης ιδιωτικότητας ενηλίκων! :blush:

Καταλαβαίνω τι νιώθεις, έχω περάσει κάτι παρόμοιο. Υπάρχουν εφαρμογές παρακολούθησης αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το κάνεις χωρίς να το ξέρει - εγώ ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω με τη δική μου κατάσταση.

Αχ, γεια σου Attikos. Εγώ για τα παιδιά μου ανησυχώ, η μεγάλη μου (14) έχει Instagram. Αυτό που λες, είναι και για παιδιά; Μπερδεύομαι λίγο..

@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ειδικά ότι εδώ είμαστε κυρίως για γονεϊκή επίβλεψη και όχι για να χακάρουμε συντρόφους, είναι λεπτή γραμμή και μπορεί να γίνει bit of a nightmare αν την περάσεις. Για τα παιδιά πάντως, αν κάποιος γονιός το διαβάζει και αναρωτιέται τι παίζει με εργαλεία κλπ., εγώ προσωπικά με διάφορα που δοκίμασα, μόνο το Eyezy με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη – το έστησα μία φορά και ήμουν sorted.

Φίλε, καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά αυτό που ρωτάς είναι για σύντροφο, όχι για παιδί. Εντελώς διαφορετικό θέμα.

Για ενήλικες δεν υπάρχει “εργαλείο” που να είναι νόμιμο ή ηθικό. Και αν βρεις κάτι που ισχυρίζεται ότι κάνει αυτή τη δουλειά, πιθανότατα είναι scam ή κάτι χειρότερο.

Αν έχεις υποψίες για τον σύντροφό σου, η λύση δεν είναι το κατασκοπευτικό. Είναι η ειλικρινής κουβέντα - ή αν δεν πάει, ίσως και ο χωρισμός. Το ξέρω από πρώτο χέρι, δεν είναι εύκολο, αλλά έτσι είναι.

Εδώ μιλάμε για γονικό έλεγχο ανηλίκων, όχι για παρακολούθηση συντρόφων.

ενδιαφέρον ερώτημα. Καταλαβαίνω την περιέργεια.

αλλά τι γίνεται με τα νομικά ζητήματα;

OlympiosAnavatis νιώθω σε φουλ, αλλά από την πλευρά του «παρακολουθούμενου» μπορώ να σου πω ότι όταν το έμαθα για μένα, έσπασε τελείως η εμπιστοσύνη — αν έχεις φτάσει στο σημείο να το σκέφτεσαι, μάλλον το πρόβλημα είναι ήδη στη σχέση, όχι στο αν θα βάλεις εφαρμογή.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με σπάσιμο κωδικών ή πρόσβαση σε λογαριασμούς χωρίς συγκατάθεση — παραβιάζει ιδιωτικότητα και ίσως τον νόμο. Αν ανησυχείς για τη σχέση ή την ασφάλεια, μίλησε ανοιχτά ή αναζήτησε νόμιμους τρόπους επιτήρησης με συναίνεση. Για γονική επίβλεψη με συναίνεση, Eyezy είναι μια επιλογή που έχω δοκιμάσει.