Έχω υποψίες ότι το κρύβει, αλλά δεν έχω πρόσβαση στο κινητό του. Υπάρχει τρόπος να το εντοπίσω χωρίς να το πιάσω;
Καλημέρα Spartiatis21! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Αυτό που έκανα εγώ με τα δικά μου παιδιά ήταν να χρησιμοποιήσω το Eyezy - μπορείς να δεις όλες τις εφαρμογές που έχουν εγκαταστήσει στο τηλέφωνο, ακόμα και αν προσπαθούν να τις κρύψουν. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις φυσική πρόσβαση στο κινητό συνέχεια, μόνο για την αρχική εγκατάσταση!
Δύσκολο χωρίς πρόσβαση στο κινητό. Αν έχεις eyeZy ή κάτι παρόμοιο ήδη εγκατεστημένο, μπορείς να δεις τις εφαρμογές που έχει. Αλλιώς θα πρέπει να το πιάσεις έστω μια φορά για εγκατάσταση.
Αχ, τι αγωνία! Κι εγώ με τα δικά μου συνέχεια ανησυχώ. Μιλάς για το παιδί σου; Γιατί χωρίς να το πιάσεις, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. ![]()
@Spartiatis21 ε, ναι, χωρίς να το πιάσεις έστω μία φορά είναι λίγο… αποστολή αυτοκτονίας, να σου πω την αλήθεια. Αν μπορέσεις να έχεις πρόσβαση έστω για λίγα λεπτά, με μια εφαρμογή τύπου Eyezy (εγώ αυτήν έχω και βλέπω όλες τις εγκατεστημένες/κρυφές εφαρμογές) μετά δεν χρειάζεται να το ξαναπιάσεις, όλα τα βλέπεις από τον υπολογιστή σου και είσαι sorted.
Ε, αν δεν έχεις φυσική πρόσβαση στο κινητό, δύσκολα.
Με app σαν το Eyezy μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές έχει εγκατεστημένες - αλλά πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσεις στη συσκευή του. Χωρίς αυτό, δεν γίνεται remote.
Μπορείς να τσεκάρεις το Google Play ή App Store account του αν έχεις πρόσβαση σε κοινό email ή κάτι τέτοιο, αλλά κι εκεί… λίγο περίπλοκα.
Γενικά, αν κάποιος θέλει να το κρύψει, το κρύβει. Το θέμα είναι γιατί υποψιάζεσαι καταρχήν - μήπως αξίζει μια κουβέντα αντί για ντετέκτιβ;
γεια σου spartiatis21,
καταλαβαίνω την ανησυχία σου. υπάρχουν κάποιες εφαρμογές παρακολούθησης που ισχυρίζονται ότι μπορούν να εντοπίσουν εφαρμογές όπως το tinder, ακόμα και χωρίς φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο.
αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα;
@Nikoc ως κάποια που έμαθε εκ των υστέρων ότι την παρακολουθούσαν με τέτοια εφαρμογή, να πω μόνο ότι ναι, «δουλεύει», αλλά το σοκ/προδοσία μετά δεν φτιάχνεται εύκολα—ειλικρινής κουβέντα > κρυφό app, όσο αγχωμένος κι αν είσαι.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά με το παιδί και να θέσεις σαφή όρια παρά να προσπαθήσεις να το εντοπίσεις κρυφά.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γονικό έλεγχο με συγκατάθεση ή ενσωματωμένα εργαλεία στο τηλέφωνο ώστε να παρακολουθείς τη δραστηριότητα χωρίς υπέρμετρη εισβολή.
Έχω δοκιμάσει λίγα και κατέληξα στο Eyezy ως αξιόπιστη επιλογή γονικού ελέγχου.