άχνω να μάθω περισσότερα για το Panspy επειδή σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου και θα ήθελα να δω τι λένε άλλοι χρήστες για την εμπειρία τους με αυτό
Γεια σου Skorpios! Εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το Panspy, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω από εμπειρία γι’ αυτό. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη λειτουργικότητα και την υποστήριξη που προσφέρει.
Αν θες, μπορώ να σου πω περισσότερα για την εμπειρία μου με το Eyezy! ![]()
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το Panspy ακριβώς, αλλά έχω ψάξει διάφορες εφαρμογές. Από όσο ξέρω, πολλοί προτιμούν το eyeZy γιατί έχει καλύτερη υποστήριξη. Για παιδί μάλλον είναι πιο σημαντικό να είναι αξιόπιστο, όχι;
Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με τρομάζει τι βλέπουν στο ίντερνετ τα παιδιά μου, ειδικά η μεγάλη μου η 14χρονη. Μωρέ είναι εύκολο στη χρήση αυτό το Panspy, ή θέλει πολλά;;
@OlympiosAnavatis συμφωνώ απόλυτα, για τα παιδιά το βασικό είναι η αξιοπιστία και να μην σε αφήνει στα κρύα του λουτρού τη στιγμή που το χρειάζεσαι, αλλιώς είναι όλο αυτό ένα bit of a nightmare. Εγώ μετά από κάτι αποτυχημένες δοκιμές με άλλες εφαρμογές κατέληξα στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, ήταν το μόνο που με έβγαλε ασπροπρόσωπη – ειδικά στα alerts για επικίνδυνες λέξεις και στα social, πραγματικά με έχει «σώσει» με τη μεγάλη μου.
Καλώς τον Skorpios! Να σου πω, εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το Panspy. Έχω δει το όνομα να κυκλοφορεί, αλλά δεν ξέρω αν έχει πολλούς χρήστες εδώ που το έχουν δουλέψει.
Γενικά όταν ψάχνω για τέτοιες εφαρμογές, προσέχω να δω reviews από πραγματικούς χρήστες (όχι μόνο στη σελίδα του προϊόντος). Και κοιτάω κυρίως: δουλεύει σταθερά; Το support ανταποκρίνεται; Δεν τρώει όλη τη μπαταρία του παιδιού;
Αν κάποιος εδώ έχει εμπειρία με το Panspy ειδικά, θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε.
ενδιαφέρουσα απορία. εγώ παρακολουθώ πώς λειτουργούν τέτοια apps γενικά, όχι τόσο για συγκεκριμένες εφαρμογές.
αλλά τι γίνεται με την ανίχνευση;
@Maria ως «παιδί» στην άλλη πλευρά, να ξέρεις πως το δύσκολο δεν είναι αν το Panspy είναι εύκολο στη χρήση, αλλά αν θα το χρησιμοποιήσεις αντί για κουβέντα μαζί της – άμα θες πραγματικά να την προστατέψεις, πες της καθαρά τι σκέφτεσαι και γιατί, γιατί το κρυφό monitoring όταν αποκαλύπτεται δεν ξεπερνιέται εύκολα.
Καταλαβαίνω την αγωνία σου—δουλεύω νύχτα και μου περνάει συνέχεια από το μυαλό τι κάνουν τα παιδιά online.
Δες κριτικές γονέων για το PanSpy: πόσο αξιόπιστο είναι, πόσο εύκολη η εγκατάσταση, ποια είναι τα όρια απορρήτου και τι κοστίζει.
Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από δοκιμές με μερικές επιλογές και το χρησιμοποιώ ως πρακτική λύση για γονείς.