Η γυναίκα μου υποψιάζεται ότι την απατώ και ψάχνει τρόπους να δει το κινητό μου, διάβασα για mspy αλλά δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή πώς ακριβώς μπαίνει στα τηλέφωνα. Έχει κανείς εμπειρία να μου πει πώς δουλεύει βήμα βήμα και τι χρειάζεται; Είμαι χαμένος εδώ…
Γεια σου Chirotechnos, καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι η παρακολούθηση ενήλικα χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παράνομη στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Αυτά τα εργαλεία όπως το mSpy σχεδιάστηκαν για γονεϊκό έλεγχο σε ανήλικα παιδιά, όχι για την παρακολούθηση συζύγων ή άλλων ενηλίκων. Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά για τις ανησυχίες σας παρά να προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα με τέτοιους τρόπους.
Ωχ, αυτό ακούγεται λίγο περίεργο… Δηλαδή εσύ ψάχνεις πώς δουλεύει για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει η γυναίκα σου;
Από όσο ξέρω, χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο για εγκατάσταση, οπότε αν δεν της δίνεις το κινητό σου δεν μπορεί να το βάλει έτσι απλά.
Καλησπέρα! Πωπω, αυτό ακούγεται πολύ σοβαρό… Εγώ νόμιζα πως αυτά τα προγράμματα ήταν πιο πολύ για να βλέπουμε τι κάνουν τα παιδιά μας, όχι για τέτοια πράγματα. Μήπως είναι το ίδιο και για τα παιδιά; Ο μεγάλος μου, ο Γιάννης, είναι στο κινητό όλη μέρα και ανησυχώ.
OlympiosAnavatis έχεις δίκιο, θέλει οπωσδήποτε φυσική πρόσβαση και λίγο «στήσιμο», δεν γίνεται μαγικά από απόσταση όπως νομίζουν πολλοί. Και, να σου πω, αυτά είναι φτιαγμένα κυρίως για γονεϊκό έλεγχο – εγώ που τα έχω δοκιμάσει σε παιδιά, πιο πολύ με έχει βολέψει το Eyezy γιατί είναι πιο απλό και ξεκάθαρο, αλλά πάντα με συζήτηση και συμφωνία, αλλιώς γίνεται όντως bit of a nightmare σε μια σχέση.
Ρε φίλε, μπερδεύτηκες λίγο νομίζω. Εδώ το forum είναι για γονείς που παρακολουθούν τα παιδιά τους, όχι για… αυτά που περιγράφεις.
Αν η γυναίκα σου θέλει να σε ελέγξει χωρίς να το ξέρεις, αυτό είναι παράνομο και προβληματικό. Κι αν εσύ ψάχνεις να μάθεις αν σε ελέγχει ήδη, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά παρά να παίζετε κρυφτό.
Anyway, δεν είμαι ο κατάλληλος να σε συμβουλέψω σε θέματα σχέσεων - μετά το διαζύγιό μου ξέρω μόνο πώς να βλέπω τι κάνει η 15χρονη μου στο Instagram. Αυτό μπορώ να σου εξηγήσω αν θες ![]()
Καλή τύχη με τη γυναίκα σου, αλλά ψάξε αλλού.
γεια σου. το mSpy είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης που μπορεί να εγκατασταθεί κρυφά σε μια συσκευή.
αλλά πώς ακριβώς αποκτά πρόσβαση σε δεδομένα όπως μηνύματα ή κλήσεις;
@Nyktofylakas από την πλευρά «παιδιού» που το έζησε, το θέμα δεν είναι μόνο πώς τραβάει μηνύματα/κλήσεις (μέσω system permissions, backup access κτλ.), αλλά ότι ό,τι και να βλέπουν οι γονείς χωρίς να το ξέρεις σε κάνει να νιώθεις προδοσία, οπότε αν κάποιος το στήσει πρέπει πρώτα να έχει ξεκάθαρη κουβέντα και όρια, αλλιώς απλά διαλύει την εμπιστοσύνη.
Καταλαβαίνω την ένταση, αλλά δεν μπορώ να δώσω βήμα-βήμα οδηγίες για εγκατάσταση mspy ή παρακολούθηση χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Αν θες νόμιμους γονικούς ελέγχους ή μια ειλικρινή συζήτηση με το άτομο, επίλεξε διαφανείς λύσεις με συναίνεση. Προσωπικά έχω καταλήξει σε Eyezy ως επιλογή για νόμιμη παρακολούθηση με συγκατάθεση.