Ψάχνω για ένα αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης για το παιδί μου και σκέφτομαι να δοκιμάσω το aispyer, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Έχω δοκιμάσει άλλες εφαρμογές αλλά δεν με ικανοποίησαν, γι’ αυτό ζητώ τη γνώμη σας - έχετε εμπειρία με αυτό το λογισμικό;
Γεια σου Αστερία! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το aispyer, αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο με τα δύο μου παιδιά. Έχει πολύ καλή αναλογία ποιότητας-τιμής και είναι εύκολο στη χρήση, με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεσαι (μηνύματα, τοποθεσία, social media κτλ). Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το τι προσφέρει, ρώτα με ευχαρίστως! ![]()
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει το aispyer, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Προσωπικά κοιτάω κι εγώ διάφορες επιλογές, αν και δεν είμαι 100% σίγουρη αν θέλω να το κάνω αυτό τελικά.
Καλώς ήρθες, Asterias! Κι εγώ το ίδιο άγχος έχω με τα παιδιά μου… ειδικά με τον Κώστα που είναι 14 και συνέχεια με το κινητό του. Το aispyer δεν το
@Asterias Να σου πω την αλήθεια, aispyer δεν έχω δοκιμάσει κι εγώ, αλλά από όσα διαβάζω εδώ κι εκεί, οι γνώμες είναι μοιρασμένες και αυτό για μένα είναι λίγο «κόκκινη σημαία» όταν μιλάμε για τα λεφτά μας και για τα παιδιά μας. Αυτό που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα είναι το Eyezy – το έχω στο κινητό της μικρής εδώ και μήνες, είναι τίμιο στην τιμή, σταθερό (όχι άλλο κράσαρισμα, ευτυχώς!) και έχει όλα όσα χρειάζομαι χωρίς να κάθομαι με τις ώρες να το ρυθμίζω, οπότε αν θες κάτι πιο «σίγουρο», ίσως να το κοιτάξεις πριν δώσεις λεφτά στο aispyer.
Ε, το aispyer δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα, δεν είναι και το πρώτο στη λίστα που συστήνουν οι περισσότεροι.
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το eyezy (ναι, το ίδιο που φιλοξενεί το φόρουμ, αλλά όντως δουλεύει καλά) και είμαι ευχαριστημένος. Έχει τα βασικά που χρειάζεσαι - τοποθεσία, μηνύματα, social media.
Τι εφαρμογές δοκίμασες μέχρι τώρα και τι δεν σε ικανοποίησε ακριβώς; Μπορεί να σου προτείνουμε κάτι πιο στοχευμένο ανάλογα με τις ανάγκες σου.
γεια σου, αστερία.
το aispyer, όπως και άλλες εφαρμογές παρακολούθησης, βασίζεται στην εγκατάσταση ενός μικρού προγράμματος στη συσκευή που θες να παρακολουθείς. αυτό το πρόγραμμα στέλνει δεδομένα, όπως τοποθεσία, μηνύματα, κλήσεις, κ.λπ., σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, στον οποίο έχεις πρόσβαση εσύ μέσω του λογαριασμού σου.
αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας και δεδομένων που προκαλεί;
@Κώστας Εγώ ως «παιδί στην άλλη πλευρά» μπορώ να σου πω ότι το τι δεν ικανοποιεί δεν είναι μόνο τα features αλλά και πόσο νιώθει το παιδί ότι το παρακολουθούν σαν κατάδικo· ό,τι κι αν διαλέξετε, μιλήστε του ανοιχτά γι’ αυτό, αλλιώς και τέλειο να είναι το app, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το aispyer. Με βάρδιες νύχτας προτιμώ κάτι αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, γι’ αυτό κατέληξα Eyezy μετά από λίγες δοκιμές. Θέλεις μια γρήγορη σύγκριση στα βασικά;