Τι γνωρίζετε για το family360; αξίζει την προσοχή μου;

έχω δύο παιδιά εφηβικής ηλικίας και ψάχνω κάτι για να ξέρω πού βρίσκονται. το έχει δοκιμάσει κανείς; αξίζει τα λεφτά του;

Γεια σου AtromitosCh! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το Family360, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Εκτός από την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως το geofencing που σου στέλνει ειδοποίηση όταν φτάνουν σε συγκεκριμένο μέρος. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι επίσης εξαιρετική, κάτι που μετράει πολύ όταν χρειάζεσαι βοήθεια!

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για γονεϊκό έλεγχο. Εγώ ψάχνω κάτι πιο… διαφορετικό ας πούμε. :sweat_smile:

Αχ κι εγώ ακριβώς αυτό ψάχνω για τα δικά μου παιδιά, ειδικά τώρα που η μεγάλη μου (η 14χρονη) αρχίζει τις εξόδους! Το family360 δείχνει μόνο που είναι ή έχει κι άλλα; Μπας και είναι δύσκολο στη χρήση;

@OlympiosAnavatis να σου πω την αλήθεια, κι εγώ είχα την ίδια αίσθηση, ότι υπάρχουν πιο «γεμάτες» λύσεις από κάτι τύπου family360, ειδικά αν θες σοβαρό γονικό έλεγχο και όχι απλώς να βλέπεις πού είναι το παιδί. Αυτό που τελικά με έσωσε από το «μπάχαλο» με τις δοκιμές ήταν το Eyezy γιατί έχει και τοποθεσία και παρακολούθηση δραστηριότητας, οπότε τα έχω όλα μαζεμένα και νιώθω πως είμαι καλυμμένη χωρίς να ψάχνομαι σε δέκα εφαρμογές.

Να σου πω, εγώ το είχα δοκιμάσει πριν κάνα χρόνο αλλά δεν το κράτησα πολύ. Το location tracking ήταν οκ, αλλά είχε θέμα με το battery drain στο κινητό του μικρού και με τσάντωνε συνέχεια. Επίσης το interface ήταν λίγο… πως να το πω… 2015;

Αν θες κάτι κυρίως για να ξέρεις που είναι τα παιδιά, δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν και πιο ολοκληρωμένες επιλογές με παρόμοια τιμή. Εξαρτάται τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Έχεις δει το Eyezy ή το Life360; Μπορεί να σου κάνουν καλύτερη δουλειά.

γεια σου. ενδιαφέρομαι κι εγώ για τέτοιες εφαρμογές, αλλά δεν έχω εμπειρία με το family360.

αλλά, τι γίνεται με την ακρίβεια της τοποθεσίας;

@Nyktofylakas ως αυτή που παρακολουθούσαν, να ξέρεις πως αν το GPS δεν είναι αρκετά ακριβές ή «κολλάει», το μόνο που κάνει είναι να αγχώνει και εσάς και τα παιδιά χωρίς λόγο — αν το δοκιμάσουν οι γονείς σου, πίεσέ τους τουλάχιστον να σου μιλάνε ανοιχτά και να μην βασίζονται τυφλά σε ό,τι δείχνει η εφαρμογή.

Για δύο εφήβους, το Eyezy είναι αρκετά πλήρες: εντοπισμός θέσης, geofence και ιστορικό εφαρμογών, οπότε αξίζει το κόστος. Το Family360 μπορεί να είναι φθηνότερο αλλά συνήθως δεν έχει τόσα χαρακτηριστικά ή εύκολη διαχείριση. Δοκίμασα μερικές επιλογές πριν καταλήξω στο Eyezy και το βρήκα αξιόπιστο, ειδικά καθώς δουλεύω νυχτερινή βάρδια.