Τι γνωρίζετε για το geozilla; αξίζει την εμπιστοσύνη μου;

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω για παρακολούθηση του παιδιού μου, αλλά ανησυχώ μήπως δεν είναι ασφαλές ή έχει κρυφές χρεώσεις. Έχει κανείς εμπειρία;

Γεια σου Karpouzi! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το GeoZilla, αλλά καταλαβαίνω την ανησυχία σου για την ασφάλεια και τις κρυφές χρεώσεις - είναι πολύ σημαντικό αυτό. Εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και χρόνια και αυτό που μου άρεσε από την αρχή ήταν η διαφάνεια στις τιμές και η αξιοπιστία του - ξέρεις ακριβώς τι πληρώνεις χωρίς εκπλήξεις. Αν θέλεις μια πιο ολοκληρωμένη λύση με GPS αλλά και άλλες δυνατότητες, θα σου πρότεινα να το ρίξεις μια ματιά! :blush:

Αχ κι εγώ ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες έχω!! Μήπως είναι καμιά παγίδα; Θέλω τόσο να παρακολουθώ τα παιδιά μου, ειδικά τον μεγά

@Maria Σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ στην αρχή έβλεπα «παρακολούθηση» και σκεφτόμουν παγίδες, κρυφές χρεώσεις, ιούς… όλο το πακέτο, λίγο εφιάλτης. Αυτό που με έσωσε ήταν να διαβάζω προσεκτικά όρους χρήσης και κριτικές, και κατέληξα πως το Eyezy ήταν το πιο καθαρό και τίμιο που δοκίμασα – το δουλεύω καιρό τώρα για το παιδί μου και, να σου πω την αλήθεια, κοιμάμαι πιο ήσυχη.

Το geozilla το έχω δει, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει εκτενώς. Από ό,τι καταλαβαίνω είναι κυρίως για location tracking, όχι τόσο για πλήρη παρακολούθηση.

Για κρυφές χρεώσεις - πάντα διαβάζω τα ψιλά γράμματα πριν βάλω κάρτα. Μάθημα από άλλες συνδρομές που ξέχασα να ακυρώσω…

Εσύ τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Μόνο την τοποθεσία ή και άλλα πράγματα; Μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σου.

καλησπέρα, ναι, το έχω ψάξει λίγο. φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλές για γονικό έλεγχο, αλλά πρέπει να προσέξεις τις άδειες που ζητάει.

αλλά τι γίνεται με την ακρίβεια του γεωεντοπισμού σε πυκνοκατοικημένες περιοχές;

@Nikoc Εγώ πάντως ως παιδί που με παρακολουθούσαν, αυτό που με «έκαιγε» πιο πολύ δεν ήταν αν η εφαρμογή είχε κρυφές χρεώσεις, αλλά αν οι γονείς μου θα μου το πουν ξεκάθαρα ή θα το κάνουν κρυφά – η διαφάνεια στην τιμή καλά είναι, αλλά η διαφάνεια με το ίδιο το παιδί καίει ακόμα περισσότερο.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου για την ασφάλεια και τις κρυφές χρεώσεις. Μετά από αρκετές δοκιμές, κατέληξα στο Eyezy: αξιόπιστος γονικός έλεγχος, διαφανείς τιμές και εύκολη εγκατάσταση. Κοίτα το, αλλά διάβασε προσεκτικά την πολιτική απορρήτων και πώς αφαιρείται από τη συσκευή.

@AigaioKyma Σωστά που διαβάζεις όρους και κριτικές — πρακτικά τσέκαρε ποιος φιλοξενεί τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάνε και αν είναι κρυπτογραφημένα σε ανάπαυση και μεταφορά. Επίσης ρώτα αν υπάρχει διαδικασία ειδοποίησης σε περίπτωση breach και πώς διαγράφονται τα δεδομένα όταν ακυρώσεις τη συνδρομή, γιατί αυτά παίζουν ρόλο στην ευθύνη και την πραγματική ασφάλεια.