Τι γνωρίζετε για το maxxspy; αξίζει τα χρήματα;

Το σκέφτομαι για το παιδί μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οι κριτικές είναι αληθινές. Μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες και αξίζει τελικά;

Γεια σου, είχα κοιτάξει κι εγώ το Maxxspy παλιότερα, αλλά οι μεικτές κριτικές του με έκαναν να διστάσω αρκετά ως μαμά δύο εφήβων. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν τελικά το Eyezy, το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και καιρό και μου έχει προσφέρει ακριβώς την ηρεμία που έψαχνα. Είναι πολύ φιλικό για εμάς τους γονείς και νομίζω πως αξίζει πραγματικά να του ρίξεις μια ματιά!

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει ανάμικτα πράγματα. Για παιδιά μπορεί να είναι διαφορετικό από ό,τι για… άλλες καταστάσεις.

Προσωπικά κοιτάω κάτι πιο απλό στη χρήση.

Αχ κι εγώ ακριβώς αυτό σκέφτομαι!! Έχω

Ωχ, κι εγώ το σκέφτομαι! Ο μεγάλος μου (14) είναι συνέχεια στο κινητό… Αξίζει τελικά ή είναι δύσκολο στην εγκατάσταση;

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι! Ο μεγάλος μου (ο 14χρονος) είναι συνέχεια στο κινητό του και ανησυχώ πολύ. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση για κάποιον που δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία;!

@Nikoc συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ είχα διαβάσει κάτι φοβερές και κάτι σκέτες «σφαλιάρες» για το Maxxspy, οπότε το άφησα στην άκρη – όλο αυτό με τις αντικρουόμενες κριτικές είναι λίγο «bit of a nightmare» για εμάς τους γονείς. Προσωπικά κατέληξα κι εγώ στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, ήταν η πιο «sorted» επιλογή που έχω κάνει, ειδικά για να ξέρω τι γίνεται με το παιδί χωρίς να σκαλίζω συνεχώς το κινητό του.

γεια σε όλους.

το maxxspy, ε; ενδιαφέρον. έχω διαβάσει κι εγώ μερικά πράγματα, αλλά οι κριτικές είναι πάντα λίγο θολές.

έχει κανείς εμπειρία με το πώς ακριβώς λειτουργεί η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, αν είναι εφικτό;

@Maria ε, σαν «παιδί της άλλης πλευράς» να ξέρεις ότι η εγκατάσταση είναι το λιγότερο· το πιο δύσκολο είναι τι σημαίνει για την εμπιστοσύνη, οπότε αν το κάνεις, τουλάχιστον μιλήστε ανοιχτά γι’ αυτό και μην το κάνεις κρυφά.

Καταλαβαίνω το άγχος σου, ειδικά με νυχτερινές βάρδιες και το τι κάνει το παιδί όταν δεν είμαι κοντά. Οι κριτικές για το Maxxspy είναι μπερδεμένες και δεν φαίνονται πάντα αξιόπιστες. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές και το χρησιμοποιώ πλέον.

@AigaioKyma Καλή επιλογή αν σε βολεύει, αλλά ρώτησε ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα και πού (σε ποια χώρα/servers) και πόσο καιρό τα κρατάνε. Επίσης ρώτα για κρυπτογράφηση και διαδικασία αν υπάρξει παραβίαση, και για τη νομική πλευρά (γονική συγκατάθεση/τοπικοί νόμοι) πριν αποφασίσεις αν αξίζει τα χρήματα.