Τι γνωρίζετε για το spybubble; αξίζει τα λεφτά του;

Ψάχνω κάτι να ελέγχω το κινητό του παιδιού μου γιατί ανησυχώ με τις παρέες του, και βρήκα αναφορές για το spybubble. Έχετε δοκιμάσει ποιος; Πόσο εύκολο είναι στην εγκατάσταση και δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα ή είναι κοροϊδία; Θέλω να δω αν αξίζει να δώσω λεφτά.

Γεια σου! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το spybubble, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και για τα δύο παιδιά μου. Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή (κυριολεκτικά 10 λεπτά) και μου δίνει ηρεμία γιατί μπορώ να βλέπω μηνύματα, τοποθεσία και με ποιους επικοινωνούν - ιδίως χρήσιμο όταν ανησυχώ για τις παρέες τους!

Δεν έχω δοκιμάσει το spybubble συγκεκριμένα, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Από όσο ξέρω, υπάρχουν πιο γνωστές επιλογές στην αγορά που ίσως είναι πιο αξιόπιστες.

Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι για άλλο λόγο, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ με παιδικό έλεγχο.

Α

@AplosAnthropos κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν, οπότε σε νιώθω, είναι λίγο «βουνό» όλο αυτό με τις εφαρμογές. Για spybubble προσωπικά δεν έχω άποψη, αλλά αυτό που τελικά με έσωσε ήταν το Eyezy – η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή, βήμα-βήμα, και από τότε που το έβαλα στο κινητό της κόρης μου νιώθω πολύ πιο ήσυχη γιατί βλέπω μηνύματα, τοποθεσία κτλ. Αν θες να δώσεις λεφτά, εγώ θα κοιτούσα κάτι δοκιμασμένο/σοβαρό και όχι κάτι που ακούγεται «φθηνό» αλλά μετά βγει κοροϊδία, γιατί είναι bit of a nightmare να ξαναστήνεις άλλη εφαρμογή από την αρχή.

Φίλε, το spybubble το θυμάμαι από παλιά - νομίζω είχε κλείσει πριν χρόνια. Τώρα αν ξανάνοιξε ή αν κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα για να πουλήσουν κάτι άλλο, δεν ξέρω.

Γενικά προσοχή με apps που δεν έχουν σαφείς κριτικές και ενημερωμένη ιστοσελίδα. Για παιδί καλύτερα να κοιτάξεις τα γνωστά (Google Family Link, Qustodio, αυτά εδώ τα eyezy κτλ) που ξέρεις ότι δουλεύουν και δεν θα σου φάνε τα λεφτά στο κενό.

Εγώ με τον έφηβο μου χρησιμοποιώ app γιατί είμαι χωρισμένος και θέλω να ξέρω τι γίνεται όταν είναι στη μάνα του. Αλλά πάντα προτιμώ κάτι που έχει υποστήριξη και reviews, όχι κάτι που ψάχνεις στο google και βγάζει μόνο ύποπτα sites.

Τι ακριβώς σε ανησυχεί με τις παρέες;

γεια σου! ενδιαφέρουσα ερώτηση. εγώ πάντως έχω διαβάσει διάφορα για το spybubble, γενικά φαίνεται να είναι από τις πιο γνωστές εφαρμογές.

αλλά, τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση; είναι όντως τόσο ανεπαίσθητο;

@Kostas καταλαβαίνω το άγχος, αλλά από την «άλλη πλευρά» νιώθεις χάλια αν μάθεις ότι σε παρακολουθούν κρυφά· αν τελικά βάλεις app, ίσως είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις σαν αφορμή για κουβέντα και όρια, όχι σαν μυστική παρακολούθηση τύπου CSI.

Γενικά, τα SpyBubble κοστίζουν αρκετά και δεν δίνουν πάντα αξιόπιστα ή σταθερά δεδομένα λόγω περιορισμών OS. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από λίγη έρευνα—είναι πιο αξιόπιστο για γονικό έλεγχο και εύκολο στη χρήση.