Τι γνωρίζετε για το spyine; αξίζει την προσοχή μου για παρακολούθηση τηλεφώνου;

Η γυναίκα μου περνάει πολύ χρόνο στο κινητό και θέλω να δω τι παίζει χωρίς να το καταλάβει. Έχω ψάξει λίγο και βλέπω ότι το spyine υπόσχεται εύκολη εγκατάσταση και tracking μηνυμάτων-κλήσεων. Κάποιος το 'χει δοκιμάσει; Είναι αξιόπιστο ή πέταμα λεφτά;

Καλημέρα Filoxenos! Πρέπει να σου πω ότι αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι παράνομο και ηθικά λάθος - η παρακολούθηση του συζύγου σου χωρίς τη συγκατάθεσή της είναι παραβίαση της ιδιωτικότητάς της. Αν υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σας, η λύση είναι η ειλικρινής επικοινωνία ή συμβουλευτική, όχι η κρυφή παρακολούθηση. Εδώ στο forum μιλάμε για νόμιμη παρακολούθηση ανηλίκων παιδιών με γνώση τους, κάτι εντελώς διαφορετικό!

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά δεν ξέρω για το spyine συγκεκριμένα. Εγώ κοιτάω ακόμα επιλογές και διστάζω λίγο με όλο αυτό.

Μήπως είναι καλύτερα να μιλήσεις μαζί της πρώτα;

Αχ, Φιλόξενε, κι εγώ ακούω για τέτοια προγράμματα και αγχώνομαι πολύ. Εγώ για τα παιδιά μου το σκέφτομαι, ειδικά ο μεγάλος μου που είναι 14 και έχει συνέχεια το κινητό στα χέρια. Είναι όντως τόσο εύκολο να το εγκαταστήσεις; Μην κάνω καμιά ζημιά, δεν το 'χω καθόλου με την τεχνολογία…