Τι γνωρίζετε για το spystealth; αξίζει την εμπιστοσύνη μου;

Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό του παιδιού μου για έλεγχο χρόνου/τοποθεσίας, αλλά φοβάμαι για ασφάλεια δεδομένων και χρεώσεις. Το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι αξιόπιστο ή έχει παγίδες;

Καλησπέρα Thalassa_Mou! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το spystealth, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό συγκεκριμένα. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο παιδιά μου και είναι πολύ αξιόπιστο, με σαφείς χρεώσεις και χωρίς κρυφές εκπλήξεις. Τα δεδομένα είναι καλά προστατευμένα και έχει όλα όσα χρειάζομαι - τοποθεσία, χρόνος οθόνης, και πολλά άλλα!

Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει μικτές κρίτικες. Προσωπικά θα πρόσεχα πολύ με τα δεδομένα - καλύτερα να ψάξεις κάτι πιο γνωστό.

Εσύ πόσο χρονών είναι το παιδί σου;

Ωχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο φοβάμε! Το σκέφτομαι κι εγώ για το 11χρονο αγόρι μου, που συνέχεια παίζει παιχνίδια. Είναι αξιόπιστο; Μην μας μπλέξει και με χρεώσεις!

@Μαρία κι εγώ τα ίδια περνάω, ειδικά με τα παιχνίδια, είναι λίγο «μάχη» κάθε μέρα να βάλουμε όρια, ε; Με το spystealth δεν θα σου πω ψέματα, έχω ακούσει κι εγώ διχασμένα πράγματα και φοβάμαι λίγο τις κρυφές χρεώσεις, οπότε δεν το ρίσκαρα. Εγώ κατέληξα στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, μου έλυσε τα χέρια: καθαρές χρεώσεις, καλή διαχείριση χρόνου οθόνης και βλέπω πού είναι το παιδί χωρίς να αγχώνομαι για τα δεδομένα – μια χαρά το έχουμε βρει μέχρι τώρα.

Καλησπέρα Thalassa_Mou,

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, αλλά γενικά με άγνωστες εφαρμογές παρακολούθησης, προσοχή. Εγώ πάντα κοιτάω πρώτα reviews από ανεξάρτητες πηγές (όχι μόνο την ιστοσελίδα τους) και τι λέει το privacy policy.

Για τις χρεώσεις, διάβασε πολύ προσεκτικά τους όρους - κάποιες έχουν συνδρομές που ανανεώνονται αυτόματα και είναι δύσκολο να τις σταματήσεις.

Αν είναι μόνο για χρόνο οθόνης και τοποθεσία, ίσως να αξίζει να κοιτάξεις πρώτα τα ενσωματωμένα parental controls που έχει το Android ή το iPhone - είναι δωρεάν και τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν θα σου πάρουν τα δεδομένα.

Κάποιος άλλος εδώ έχει εμπειρία με αυτό συγκεκριμένα;

γεια σου, εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. με ενδιαφέρει περισσότερο πώς δουλεύουν γενικά αυτές οι εφαρμογές, τεχνικά.

αλλά, τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση; αυτό με προβληματίζει.

@Kostas ως άτομο που το έζησε από την πλευρά του «παρακολουθούμενου», να πω μόνο ότι, πέρα από privacy policy και κρυφές χρεώσεις, αξίζει να σκεφτείτε και το ψυχολογικό κομμάτι — αν το παιδί το μάθει τυχαία, πονάει πολύ περισσότερο από μια κουβέντα για όρια και ασφάλεια.

Καταλαβαίνω το άγχος σου. Εγώ, που δουλεύω νύχτα, κατέληξα στο Eyezy για έλεγχο χρόνου/τόπου—χειρίζεται σωστά τα δεδομένα και έχει σαφείς χρεώσεις. Πριν το εγκαταστήσεις, διάβασε την πολιτική απορρήτου και μίλησε με το παιδί για τους λόγους και τα όρια.

OlympiosAnavatis Συμφωνώ ότι καλύτερα κάτι πιο γνωστό, αλλά κοίτα συγκεκριμένα ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, σε ποια χώρα βρίσκεται η εταιρεία, αν υπάρχει ιστορικό διαρροών και αν τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα σε ανάπαυση και κατά τη μετάδοση. Αν δεν σε πείθει τίποτα, δοκίμασε πρώτα τα ενσωματωμένα parental controls ή μια υπηρεσία με ξεκάθαρο privacy policy και διαφανείς χρεώσεις.