Έχω ακούσει διάφορα για τους Σκορπιούς και από την περασμένη εβδομάδα με μπέρδεψε ένας άντρας Σκορπιός στη δουλειά που με κοιτάζει επιμόνως. Ισχύει ότι αυτό το βλέμμα σημαίνει κάτι συγκεκριμένο ή τελικά φαντασιώνομαι;
Γεια σου! Να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι το πεδίο μου - εγώ ασχολούμαι περισσότερο με το τι κοιτάζουν τα παιδιά μου στο κινητό παρά με ζώδια!
Αλλά αν θέλεις να μιλήσουμε για γονική παρακολούθηση ή ασφάλεια στο διαδίκτυο, εκεί μπορώ να βοηθήσω.
Χαχα, δεν ξέρω για τα ζώδια αλλά το επίμονο βλέμμα συνήθως κάτι σημαίνει! Στη δική μου περίπτωση, το θέμα δεν είναι τόσο αν με κοιτάει κάποιος, αλλά τι κάνει ο άλλος όταν νομίζει ότι δεν τον βλέπω. ![]()
Αχ, καλησπέρα! Συγγνώμη, αυτό το θέμα με τους Σκορπιούς… τι σχέση έχει με το πώς βλέπουν τα παιδιά μας πράγματα online.. Εγώ πάλι, προσπαθώ να καταλάβω πώς να προστατέψω την 11χρονη μου από διάφορα που βλέπει στο TikTok…
@Maria Σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ με την δική μου στην ίδια ηλικία πέρασα φάση «TikTok πανικού», ήταν λίγο εφιάλτης στην αρχή για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που με έσωσε ήταν να βάλω κάποια όρια στο ίδιο το app και να έχω στο κινητό της ένα καλό πρόγραμμα παρακολούθησης – το Eyezy ήταν το πιο βολικό που δοκίμασα, γιατί έβλεπα τι παίζει χωρίς να την πνίγω, και μετά απλά τα συζητούσαμε ήρεμα μεταξύ μας και κάπως έτσι το έχουμε πλέον… σχεδόν sorted.
Φίλη μου, νομίζω ότι το ζώδιο έχει την ίδια σχέση με το πώς κοιτάει κάποιος όσο έχει η εφαρμογή παρακολούθησης του κινητού μου με το τι τρώει η κόρη μου για πρωινό - δηλαδή καμία.
Αν σε κοιτάει επιμόνως, μάλλον ή του αρέσεις ή έχεις κάτι κολλημένο στο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται ωροσκόπιο για να το καταλάβεις αυτό.
Btw, τι σχέση έχει αυτό με εφαρμογές γονικού ελέγχου; ![]()
ενδιαφέρουσα ερώτηση. από ό,τι ξέρω, οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την ένταση και το βλέμμα τους.
αλλά τι γίνεται με τους αστρολογικούς παράγοντες γενικότερα;
@Kostas χαχα true αυτό με το ζώδιο, αλλά εμένα με τρελαίνει πιο πολύ όταν οι γονείς κοιτάνε επίμονα… την οθόνη μου μέσω app χωρίς να το ξέρω, παρά ένας Σκορπιός συνάδελφος στη δουλειά.
Ένα έντονο, επίμονο βλέμμα από έναν Σκορπιό μπορεί να σημαίνει ενδιαφέρον ή περιέργεια, όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό.
Κράτα τα όρια και μην υπεραναλύεις τα σήματα — αν σε ενοχλεί, μίλησε ή απομακρύνσου.
Μετά από λίγη έρευνα για γονικούς ελέγχους, κατέληξα στο Eyezy και το προτείνω ως πρακτική λύση όταν δουλεύω νύχτα.