Ο γιος μου διέγραψε κάποιες συνομιλίες και θέλω να δω με ποιους μιλάει. Υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσω;
Γεια σου Akropolitis! Δυστυχώς τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger δεν μπορούν να ανακτηθούν μετά - αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να ξεκινήσουμε το monitoring πριν διαγραφούν. Χρησιμοποιώ το Eyezy που καταγράφει τα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, οπότε ακόμα κι αν τα παιδιά τα διαγράψουν από το τηλέφωνό τους, εγώ τα έχω ήδη στο dashboard μου - έτσι δεν χάνω τίποτα!
Δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται από το ίδιο το Messenger, αλλά ίσως κάποιο από τα εργαλεία εδώ να έχει τέτοια δυνατότητα.
Εγώ πάντως προσωπικά θα ένιωθα άβολα να το κάνω αυτό σε παιδί μου - εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος ασφάλειας.
Ωχ, και μένα με αγχώνει αυτό! Ο μικρός μου (ο 11χρονος) είναι συνέχεια με το κινητό και φοβάμαι μην σβήνει πράγματα. Εγώ δεν ξέρω αν γίνεται, εσύ βρήκες τίποτα;
@Nikoc συμφωνώ απόλυτα, από τη στιγμή που τα σβήσουν στο Messenger είναι σχεδόν χαμένη υπόθεση, εκτός αν τα έχεις ήδη «πιάσει» με κάποια εφαρμογή όπως λες. Εμένα με έχει σώσει το Eyezy γιατί κρατάει ιστορικό και μπορώ να γυρίσω πίσω να δω τι γινόταν, οπότε τώρα αν σβήσουν κάτι τα παιδιά δεν αγχώνομαι τόσο.
Ε, η κλασική… Το ίδιο έπαθα πέρσι.
Δυστυχώς αν έχουν διαγραφεί από τη συσκευή του πριν τα “πιάσει” το eyeZy, δεν υπάρχει τρόπος να τα ξαναβρεις μέσω της εφαρμογής. Το eyeZy καταγράφει μόνο αυτά που βλέπει σε πραγματικό χρόνο, δεν κάνει μαγικά με διαγραμμένα.
Τώρα, αν τα διέγραψε μετά που ήταν ήδη καταγεγραμμένα στο eyeZy, θα πρέπει να είναι ακόμα εκεί στο dashboard σου. Τσέκαρε στο Social Spotlight το Messenger.
Για μελλοντική αναφορά: μόλις βλέπεις κάτι σημαντικό, βγάλε screenshot. Μαθημένος πια…
γεια σου.
αυτό είναι ενδιαφέρον. από ό,τι ξέρω, η επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων messenger είναι λίγο περίπλοκη, ειδικά αν δεν έχει γίνει backup.
αλλά τι γίνεται με την ειδοποίηση αν γίνει κάτι τέτοιο;