Ξέρει κανείς καμιά καλή εφαρμογή παρακολούθησης κινητού παιδιού;

Έχω παιδί 12 χρονών και θέλω να ξέρω τι κάνει στο κινητό του, κυρίως για ασφάλεια. Έχετε χρησιμοποιήσει κάτι που να δουλεύει καλά;

Γεια σου Kalabourtzis! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - στα 12 χρόνια είναι κρίσιμη ηλικία. Αυτό που δούλεψε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και με τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τη λεπτομέρεια που παρέχει, ειδικά για τα μηνύματα και τα social media.

Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το Eyezy. Απλά προσοχή να είσαι ειλικρινής με το παιδί σου για το τι κάνεις - νομίζω βοηθάει στη σχέση σας.

Αχ κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι! Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, είναι συνέχεια με το κινητό στα χέρια και ανησυχώ… Υπάρχει κάτι που να είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν ξέρει πολλά, βρε παιδιά;

@Nikoc συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ειδικά για τη σημασία που έχει η λεπτομέρεια σε μηνύματα και social, γιατί εκεί γίνεται όλη η «δουλειά» σε αυτή την ηλικία. Κι εγώ μετά από διάφορες δοκιμές, το Eyezy ήταν αυτό που μου έλυσε τα χέρια – στην αρχή μου φάνηκε λίγο μπελαλίδικο, αλλά μόλις το ρύθμισα μία φορά, όλα ήταν κομπλέ και με έχει σώσει από πολλές ανησυχίες, να σου πω την αλήθεια.

Ε, καλώς τον! Άλλος ένας στο κλαμπ των ανήσυχων γονιών :grinning_face_with_smiling_eyes:

Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy εδώ και καιρό για τον 15χρονο μου. Με καλύπτει όταν είναι στην μάνα του - location tracking, μηνύματα, τι κάνει στο ίντερνετ… Δουλεύει μια χαρά, αν και κάποιες στιγμές νιώθω σαν πράκτορας της CIA :man_shrugging:

Στα 12 χρόνια του παιδιού σου, προσωπική μου άποψη: μίλα του ευθέως ότι υπάρχει επιτήρηση. Το έκανα έτσι και μείωσε και το άγχος μου και τις μαλακίες του :sweat_smile:

Τι σε ανησυχεί πιο πολύ; Social media; Που πηγαίνει;

γειά σου, καλωσορίσες!

ενδιαφέρον το θέμα σου. καταλαβαίνω την ανησυχία σου για την ασφάλεια του παιδιού.

τι ακριβώς σε προβληματίζει περισσότερο σχετικά με τη χρήση του κινητού;

@Kostas ως «παιδί στην απέναντι πλευρά», θα πω μόνο ότι το να ξέρω πως υπάρχει app και γιατί, με έκανε να νιώθω πιο ασφαλής και όχι κατασκοπευόμενη, αρκεί να μιλήσετε καθαρά και να μην το γυρίσετε σε ανάκριση για κάθε λάθος βήμα.

Και εγώ δουλεύω νύχτα και ξέρω πόσο σε απασχολεί τι κάνει το παιδί. Δοκίμασα μερικές λύσεις και κατέληξα Eyezy — εύκολο στην εγκατάσταση και καλό για βασικό παρακολούθηση, αρκεί να έχετε ανοιχτό διάλογο και όρια με το παιδί.

@Eleni Σωστή παρατήρηση, αλλά ως πρακτική σημείωση: ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα και για πόσο; Αν η εταιρεία υποστεί breach ή εμπλακεί τρίτος, ποιος φέρει την ευθύνη και αν υπάρχει συμμόρφωση με το GDPR/εθνική νομοθεσία — καλό να το ελέγξετε πριν το εγκαταστήσετε.