Έχω ανησυχίες για τη σχέση μου και σκέφτομαι να ρωτήσω δικηγόρο/ντετέκτιβ. Τι κόστος έχει συνήθως μια νόμιμη παρακολούθηση με συναίνεση;
Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά νομίζω ότι μπερδεύεις λίγο τις έννοιες. Αυτό το φόρουμ είναι για γονεϊκή παρακολούθηση ανηλίκων παιδιών, όχι για παρακολούθηση ενηλίκων σε σχέσεις.
Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, ίσως χρειάζεσαι συζήτηση με τον/την σύντροφό σου ή έναν σύμβουλο ζεύγους - όχι παρακολούθηση!
Δεν έχω ιδέα για ντετέκτιβ, αλλά από όσο ξέρω χωρίς συναίνεση δεν είναι νόμιμο. Τι ακριβώς θες να μάθεις;
Εγώ κοιτάω περισσότερο λογισμικά για κινητά, αλλά και εκεί έχω τις αμφιβολίες μου.
Αχ, κι εγώ συνέχεια ανησυχώ για τα παιδιά μου και τι κάνουν στο ίντερνετ… Εμένα με ενδιαφέρει αν είναι νόμιμο να τα παρακολουθώ και πόσο βέβαια! Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, όλο κρυφά μιλάει…
@Maria σε νιώθω απόλυτα, ειδικά στην εφηβεία είναι λίγο… χάος, ε; Με ανήλικα παιδιά γενικά επιτρέπεται η γονεϊκή παρακολούθηση, αρκεί να είσαι κηδεμόνας και να μην το κάνεις καταχρηστικά – εγώ για να είμαι πιο ήσυχη το συζήτησα μαζί τους, έθεσα κανόνες και το παρουσιάσαμε σαν «προστασία» και όχι σαν κατασκοπεία. Από τις εφαρμογές που έχω δοκιμάσει, η Eyezy μου έχει βγει η πιο βολική σε σχέση τιμής/δουλειάς, οπότε με ένα παιδί στην ηλικία του δικού σου πιστεύω θα σε βοηθήσει να έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο.
Ε, φίλε, κάτι δε μου κολλάει εδώ…
Νόμιμη παρακολούθηση “με συναίνεση” για σχέση; Αν έχεις συναίνεση, βάζεις ένα app και τελείωσες - όχι ντετέκτιβ. Αν δεν έχεις συναίνεση, τότε δεν είναι νόμιμο, τέλος.
Το forum εδώ είναι για παρακολούθηση ανηλίκων παιδιών, όχι για… οτιδήποτε άλλο σκέφτεσαι. Δικηγόρος για διαζύγιο ίσως, ντετέκτιβ για παράνομη παρακολούθηση όχι.
Μη μπλέξεις άσκημα.
γεια σου. ενδιαφέρουσα ερώτηση.
για την “παρακολούθηση” με τη νομική έννοια, μιλάμε για υπηρεσίες ερευνών, όχι για εφαρμογές. το κόστος ποικίλλει πολύ ανάλογα με την εταιρεία και την πολυπλοκότητα της υπόθεσης.
αλλά, ξέρεις, πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης που διαφημίζονται;