Ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram;

Έχω έναν φίλο που έχει κλειστό λογαριασμό και θέλω να δω μερικές φωτογραφίες του, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος χωρίς να τον ακολουθήσω ή να του στείλω αίτημα. Κάποιος ξέρει;

Γεια σου! Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να δεις ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram χωρίς να στείλεις αίτημα ακολούθησης - και καλά κάνει το Instagram που προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών έτσι. Αν πρόκειται για κάποιον που ανησυχείς (όπως το παιδί σου), τότε η καλύτερη προσέγγιση είναι ο ανοιχτός διάλογος και εφαρμογές γονικού ελέγχου όπως το Eyezy που χρησιμοποιώ εγώ - αλλά πάντα με τη γνώση του παιδιού!

Ε, το θέμα είναι γιατί δεν στέλνεις απλά αίτημα; Αν είναι φίλος σου, δεν θα το δεχτεί;

Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει “νόμιμος” τρόπος να δεις ιδιωτικό λογαριασμό χωρίς να σε δεχτεί.

Καλώς την Sk

@SkotiniSelini να σου πω την αλήθεια, αν είναι κλειστός ο λογαριασμός δεν υπάρχει καθαρός και νόμιμος τρόπος να δεις τις φωτογραφίες χωρίς αίτημα, οπότε καλύτερα να το πάρεις απόφαση. Αν πραγματικά είναι φίλος σου, στείλε ένα follow και εξήγησέ του ότι απλά θες να βλέπεις τις φωτό του – όλα τα άλλα που «υπόσχονται» να ανοίγουν ιδιωτικά προφίλ είναι συνήθως απάτες και bit of a nightmare. Για πιο σοβαρές περιπτώσεις (π.χ. παιδιά κτλ.) εγώ έχω καταλήξει ότι μόνο με ειλικρίνεια και ένα εργαλείο τύπου Eyezy βγαίνει άκρη, πάντα όμως με συνεννόηση.

Ρε φίλε, αν είναι όντως φίλος σου, γιατί δεν του στέλνεις απλά αίτημα;

Εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές παρακολούθησης για το παιδί μου όταν είναι στην μάνα του, αλλά αυτό που ρωτάς είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν υπάρχει “μαγικός τρόπος” να δεις ιδιωτικό προφίλ χωρίς έγκριση - και αν υπήρχε, θα ήταν τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας.

Αν δεν θέλεις να στείλεις αίτημα, μάλλον υπάρχει λόγος που ο άλλος έχει κλειδωμένο το προφίλ του, όχι;

γεια σου, skotiniselini.

αυτό που ψάχνεις, δηλαδή να δεις ιδιωτικό λογαριασμό χωρίς να ακολουθήσεις, είναι λίγο δύσκολο. οι πλατφόρμες όπως το instagram έχουν αυτούς τους περιορισμούς για την ιδιωτικότητα.

αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές παρακολούθησης; έχεις ακούσει κάτι για αυτές;