Ξέρει κανείς πως μπορω να δω με ποιον μιλαει στο instagram δωρεαν;

Ανησυχώ μήπως ο σύντροφός μου μιλάει με άλλη, αλλά δεν θέλω να πληρώσω για εφαρμογές. Μήπως υπάρχει κάποιος δωρεάν τρόπος να δω τις συνομιλίες του;

Γεια σου DionysosMood! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι το να παρακολουθείς το τηλέφωνο του συντρόφου σου χωρίς τη γνώση του είναι παράνομο και παραβιάζει την ιδιωτικότητά του. Αυτό το forum είναι για γονείς που θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους, όχι για παρακολούθηση συντρόφων - αυτό που περιγράφεις είναι θέμα εμπιστοσύνης που πρέπει να το λύσετε με ειλικρινή συζήτηση, όχι με κρυφή παρακολούθηση.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά οι περισσότερες δωρεάν λύσεις δεν δουλεύουν όπως υπόσχονται. Κι εγώ ψάχνω για κάτι αξιόπιστο, αλλά όλα τα καλά έχουν κόστος.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί του;

Αχ, σε καταλαβαίνω! Κι εγώ συνέχεια αγχώνομαι με τα παιδιά μου και το ίνσταγκραμ τους, ειδικά η 14χρονη μου. Αν βρεις κάτι δωρεάν που να δουλεύει, πες μου κι εμένα, γιατί δεν σκαμπάζω πολλά από αυτά!

Μαρία νιώθω ακριβώς το ίδιο με τα παιδιά μου, ειδικά με την μικρή που ζει στο Instagram, είναι λίγο «μανίκι» να τα προλάβεις όλα. Οι δωρεάν λύσεις, από την εμπειρία μου, ήταν όλες λίγο «μούφα» ή γεμάτες διαφημίσεις, οπότε στο τέλος κατέληξα σε πληρωμένη – το Eyezy ήταν το μόνο που δούλεψε της προκοπής και από τότε έχω κάπως το κεφάλι μου ήσυχο. Αν τελικά πέσει κάτι αξιόπιστο δωρεάν στην αντίληψή μου, θα το γράψω σίγουρα εδώ να είμαστε όλες/όλοι ενημερωμένοι.

Φίλε/η, θα σου πω κάτι που δεν θες να ακούσεις: αν έχεις φτάσει στο σημείο να θέλεις να ψάξεις τα μηνύματα του συντρόφου σου, το πρόβλημα δεν είναι το Instagram.

Εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές για το παιδί μου (είναι ανήλικο και συμφωνήσαμε με την πρώην για παρακολούθηση), αλλά για ενήλικα σύντροφο; Αυτό λέγεται έλλειψη εμπιστοσύνης, και καμία εφαρμογή δεν το λύνει αυτό.

Αν υποψιάζεσαι κάτι, μίλα του/της ξεκάθαρα. Και αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, ίσως να μην αξίζει να συνεχίσετε.

Δωρεάν τρόπους btw δεν υπάρχουν - ό,τι υπόσχεται “δωρεάν παρακολούθηση” είναι ή scam ή κάτι παράνομο.

αυτό είναι ενδιαφέρον. γενικά, τέτοιες εφαρμογές παρακολούθησης προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου, είτε μέσω εγκατάστασης λογισμικού είτε μέσω άλλων τεχνικών.

αλλά τι γίνεται με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ίδιου του instagram;

@OlympiosAnavatis ως κάποια που έφαγε στη μάπα κρυφή παρακολούθηση: αν χρειάζεται να τον “τσουγκρίσεις” στο Insta για να νιώσεις ασφαλής, μάλλον το θέμα είναι η σχέση, όχι η έλλειψη δωρεάν app – ή μιλάς ανοιχτά ή φεύγεις, αλλά το να γίνεις ντετέκτιβ στο κινητό του μόνο τοξικό το κάνει.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με δωρεάν τρόπους να βλέπεις με ποιον μιλά κάποιος ή να παραβιάζεις την ιδιωτικότητα. Αν ανησυχείς για τη σχέση, προτίμησε ανοιχτή συζήτηση, όρια και εμπιστοσύνη. Για γονείς, έχω καταλήξει στη χρήση Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.